Nie wiem dlaczego tak dyskryminujecie kobiete kierowca??
Czasami panowie potrafia byc nieobliczalni na drogach i w swych manewrach i mysla ze sa panami całej szosy, nie wspomne o malolatch ktorzy dostali samochod od tatusia i zaczynaja szpan na drodze.
Drodzy panowie kierowcy troche szacunku dla kobiety prowadzacej autko one tez sa ludzmi i maja prawo popełniac błędy
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Drodzy panowie kierowcy troche szacunku dla kobiety prowadzacej autko one tez sa ludzmi
Kobieta to nie człowiek Krzyknij na ulicy "człowieku!" zobaczymy, która kobieta się obejrzy
Kierowców płci pięknej dzielę na: kobiety (które umieją jeździć) i baby (które są typową lewizną na drogach). Jak już gdzieś pisałem: kobieta wg moich badań i spostrzeżeń jest taka sama za kółkiem jak i w życiu codziennym
kobieta wg moich badań i spostrzeżeń jest taka sama za kółkiem jak i w życiu codziennym.
Ciekawa jestem na jak dużej populacji kobiet przeprowadziles owe badania
I jakie to są wnioski moze cos wiecej
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Ciekawa jestem na jak dużej populacji kobiet przeprowadziles owe badania
Miałem sposobność jazdy z wieloma kobietami kierowcami i stąd moje wnioski, które sprawdzają się praktycznie w 100%. A wnioski są zawarte właśnie w mojej poprzedniej wypowiedzi.
Rownież miałem przyjemność jazdy z wieloma kobietami , i muszę przyznać że jest wiele kobiet , które radzą sobie dużo dużo lepiej niż nie jeden facet za kółkiem
Im więcej jeździsz , tym lepiej jeździsz
To co mnie często irytuje u kobiet - naprzeciwko mnie jedzie auto bez świateł a mamy porę zimową, mrugam światłami żeby "zapominalski" właczył światła, kierowca auta oczywiście nic nie zauważa i dalej jedzie bez świateł, patrze kto za kierownica i co widzę?? KOBIETA (w 90% przypadków...). To takie moje osobiste spostrzeżenia. Ale znam pare Pań które jeżdzą świetnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum