Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-02-05, 12:51
hasta napisał/a:
Ja jednak polecam państwo Osowskich
Mam takie samo zdanie,bardzo mili weseli i cierpliwi,aż czasami się dziwie widząc jak ktoś uderza samochodem w płot rozwalając przód, a pan Osowski mówi ,,nie przejmuj się''
czasami się dziwie widząc jak ktoś uderza samochodem w płot rozwalając przód, a pan Osowski mówi ,,nie przejmuj się''
Rzeczywiście człowiek o stalowych nerwach, cierpliwy. A w tej branży to podstawa, żeby przyszły kierowca nie bał się jeździć tylko stopniowo, spokojnie nauczył się.
znam Panow Wiacka i Armanowskiego Prowadzili nauke jazdy w mechaniku. osobiscie przyjemnosci jezdzenia z nimi nie mialem, ale po opawiadaniach moich kumpli ( cala klasa robila u nich prawko ok. 30 ludzi) ja zrobilem wczesniej u konkurencji i za to od tych dwoch Panow mialem przesrane na zajeciach.
ps. a jak ktos z nimi jezdzil i skorzystal z 5 biegu to chyle czola
osobiscie polecam K.Blasik spoko koles, gadasz z nim jak z kumplem i nauka jest przyjemnoscia i nie trzyma kierownicy jak w/w panowie
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
to mialas fajnie, nie musialas sluchas wyjacego silnika na 4 biegu przy 90km/h. Mialem z Panem Armanowskim przez dwa lata przepisy ruchu drogowego i bylismy z tym na biezaco. teorie tez dobrze wyklada i potrafi wytlumaczyc jak ktos czegos nie rozumie, ale co do jazdy do 90% moich kumpli nie bylo zadowolonych 10% sie nie wypowiadala
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum