Wysłany: 2007-02-06, 22:34 pytanie do dziewczyn ;-)
Słuchajcie, czy jest ktoś na forum (raczej moze zapytam: czy jest jakaś ktosia kto poleciłby w Wieluniu jakiś gabinet kosmetyczny / gabinet masażu w którym kobieta mogła by się porządnie zrelaksować? Oczywiście za rozsądne pieniądze... Chciałbym zrobić małą niespodziankę mojej drugiej połówce. Czy uważacie, że takie coś zapracowanej kobiecie może sprawić przyjemność? Dzięki Wam z góry za pomoc.
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-02-06, 22:40
hmm wydaje mi się, że na sadowej przeprowadzają jakieś zabiegi relaksacyjne. W każdym razie proponowała bym wybrać się raczej do jakiegoś większego miasta...
hasta, możesz przybliżyć co m/w są to za zabiegi? Ja zielenina jestem w tych sprawach, wiec... Ile takie coś kosztować, ile kobiecie to sprawia przyjemności ??
Wysłany: 2007-02-06, 23:02
np. Concept Instytut Zdrowia i Urody
kosmetyka,fryzjer,aerobic,siłownia,solarium,masaże,fizykoterapia,bicze szkockie,hydromasaż,sauny,odchudzanie
ul.Brzeźnicka 46B
42-200 Częstochowa
tel: +48 34 372 12 95
fax: +48 34 325 64 09
Jeśli chodzi o ceny to musisz się sam zorientować. Pozdrawiam
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-02-07, 12:56
zulusek, proponowałbym, abyś zrobił to ( zaproponował salon odnowy biologicznej) bardzo delikatnie. Bo czasami dobre chęci mogą być opatrznie zrozumiane przez partnerkę . Coś w stylu;
- Czyżbym Ci się już przestała podobać, i chcesz żebym zmieniła obecny wygląd?
I masz chłopie przekichane . Żeby się to tylko nie skończyło kupnem kosztownego upominku w ramach „przeprosin” za taka "propozycję"
Z kobietami to czasami naprawdę różnie bywa, oj różnie.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
dzięki za podpowiedzi, myślę że pomysł nie jest najgorszy - moja misia trochę jakiś czas temu o tym myślała właśnie w kategorii "relaksu i zapomnienia" Niestety wypad do większego miasta nie wchodzi w grę (mały dzidziuś niestety nie miałby z kim zostać) stąd raczej myślę o Wieluniu...
Jeśli ma ktoś jakieś jeszcze sugestie odnośnie takich miejsc w Wieluniu - będę wdzięczny.
Dominika, coż można zaznać w przytoczonym przez Ciebie lokalu?
Wysłany: 2007-02-07, 23:36
Cytat:
Dominika, coż można zaznać w przytoczonym przez Ciebie lokalu?
w Eli są typowe zabiegi kosmetyczne, czyli żadne masaże, kąpiele, sauny, hydromasaże nie wchodzą w grę ale myślę, że Twoja kobieta byłaby zadowolona, gdybyś zafundował jej jakąś kurację
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum