Beznadziejna sytuacja. Trudno jest zdecydować się powiedzieć swojej zakochanej przyjaciółce, że jej mąż nie jest takim ideałem, jak się wydaje. Zwykle taka informacja odbierana jest jako oznaka zazdrości i specjalna próba skłócenia "psiapsióły" z jej mężczyzną. Żeby uświadomić przyjaciółce istotne wady ukochanego trzeba mieć solidne argumenty udowadniające to. Same słowa zwykle nie wystarczą... Mogą tylko zniszczyć prawdziwą przyjaźń.
czesto tak bywa ze kto przynosi taką wiadomość staje sie również po cześći winny
To jest prawda!
Całe szczęście, nigdy nie bylam w takiej sytuacji.Moje koleżanki mają fajnych mężów cale szczęście
Kiedys studiowalam z jednym gosciem, fajny kolega, który niestety nie był zbyt wierny swojej dziewczynie. Ją też miałam przyjemnosć poznac, nawet sie zakolegowałysmy. No i był problem On mnie prosił żebym go kryla przed nią , a ona dopytywala sie jak jej chłopak zachowuje sie na zjazdach.
Nieciekawa sytuacja.
Z czasem zaczęłam unikać jej, a jak już sie spotkałysmy to mówilam,ze nic niewiem.
N bo co miałam jej powiedzieć?? Że on ją w konia robi?? Ja jej bym powiedziala wszystko,zrobilaby mu awanture,pewnie by sie pogodzili a ja bylabym ta niedobra!
glizda to jest dokładnie moja historia tyle ze juz na wyższym stopniu - małżeńskim, i miała swój finał - my jesteśmy razem ale przyjaciółka i jej mąż musieli się odsunąć
takie jest życie
[ Dodano: 2007-02-07, 19:21 ]
jak to się mówi jest ok ale niesmak pozostał
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-02-08, 11:46
Cytat:
a was kobiety poklepać i pocacać bo takie cacane jesteście
faceci mówią o was tak: "baby to h..e "
yampress, nie chciałam urazić twoich uczuć, przepraszam
a wracając do tematu: ja chciałabym żeby moja przyjaciółka powiedziała mi, jeśli mój luby robi coś nie tak, ale z drugiej strony nie jestem pewna czy ja zdobyłabym sie na to żeby jej powiedzieć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum