Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2008-11-19, 11:08
Przepraszam, czy widoczna kontuzja Goloty (na zdjeciu) jest nastepstwem jednego uderzenia, czy jego przeciwnik bil go po tej rece bez przerwy przez cala walke
Po pierwsze, ktoś go musiał dopuścić do tej walki.
A po drugie, skoro kontuzja tak mu doskwierała to dlaczego stanął do tej walki, może liczył na cud...
Wysłany: 2008-11-19, 11:15
Kontuzja powstała najprawdopodobniej po próbie zadania silnego ciosu. Nastąpiło przeciążenie i zerwanie mieśnia.
źródło skąd wziąłem zdjęcia jest tu: http://www.secondsout.com...cs=229&cs=39342
Majk-el a co to ma do rzeczy kiedy zdjęcie zostało zrobione??? przecież jest to zdjęcie wyniku kontuzji to co za różnica czy zdjęcia są zrobione 3 dni czy tydzień po walce???
Jeszcze jedno. Ja nigdzie nie napisałem że kontuzja powstała przed walką!!! Napisałem że mając taką kontuzję nie mógł wygrać.
Kontuzja powstała najprawdopodobniej po próbie zadania silnego ciosu. Nastąpiło przeciążenie i zerwanie mieśnia.
Jeśli to stało się podczas tej walki to ten wpis rzuca zupełnie inne światło na cały obraz sprawy.
gregg napisał/a:
Ja nigdzie nie napisałem że kontuzja powstała przed walką!!! Napisałem że mając taką kontuzję nie mógł wygrać.
Ale po pierwszym wpisie można było wnioskować, że właśnie z taką kontuzją przystąpił do walki, zwłaszcza, że przed i po walce mówiło się, że Gołota obawia/ał się odnowienia kontuzji przedramienia. Zaznaczam, że nie widziałem żadnych zdjęć Gołoty sprzed walki, świadczących o jego kontuzji.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2008-11-19, 22:25
gregg napisał/a:
Majk-el a co to ma do rzeczy kiedy zdjęcie zostało zrobione??? przecież jest to zdjęcie wyniku kontuzji to co za różnica czy zdjęcia są zrobione 3 dni czy tydzień po walce???
Nie dałeś źródła w pierwszym poście więc można było pomyśleć, że fotka jest np. z 2007 roku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum