Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-03-03, 12:53 Informacje o Dniach Wielunia przy Bramie Kaliskiej
Obok miejsca w którym powinna stać brama Kaliska jest tablica w której powinny być informacje na temat "budowli" a tam jeszcze (24 luty 2007) wisiala informacja o Dniach Wielunia!!!!
1) Gdzie są informacje na temat Bramy Kaliskiej
2) Po co tam wisi inf. o Dniach Wielunia!!!
3) Dlaczego do tej pory tam ta kartka wisi!!!
Obok miejsca w którym powinna stać brama Kaliska jest tablica w której powinny być informacje na temat "budowli" a tam jeszcze (24 luty 2007) wisiala informacja o Dniach Wielunia!!!!
Jeżeli się nie myle to wisi tam informacja o Dniach Wielunia ale z 2005 roku!!!
Ale 100% pewnosci nie mam
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Wysłany: 2007-03-03, 20:05
Możliwe . Przechodziłem to niezwracałem uwagi na date. Jak ktoś będzie w pobliżu niech sprawdzi i najlepiej zrobi zdjecie na dowód
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
A może ktoś to zerwie, nie czekając na panów urzędników.
Jednak zerwanie plakatu grozi mandatem, a tu urzędnicy działają błyskawicznie !!!. Więc czy warto ryzykować?.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Wysłany: 2007-03-03, 21:27
ale to jest gablotka za szkłem
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2007-03-04, 10:25
Proponuje zeby ktos zrobil tego fotke, zamiescil na forum i powiadomimy o tym gazete. Oni lubią takie różne.
[ Dodano: 2007-03-05, 14:01 ]
Przechodziłem tam dzisiaj i to jest informacja z DNI WIELUNIA 2005 !!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum