Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-03-10, 21:40
to zmienia porządek świata. zawsze myślałem ze ziemia leży na 4 krokodylach i jest płaska a tutaj widać jak wielce się myliłem żyłem w błędzie, ciemnocie i prostocie spostrzegania
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-03-12, 00:14
yampress napisał/a:
to zmienia porządek świata. zawsze myślałem ze ziemia leży na 4 krokodylach i jest płaska a tutaj widać jak wielce się myliłem żyłem w błędzie, ciemnocie i prostocie spostrzegania
Co za nonsens! Płaska Ziemia jest podpierana przez słonie, które stoją na wielkim żółwiu!
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-03-16, 09:12
Tomek napisał/a:
yampress napisał/a:
Co za nonsens! Płaska Ziemia jest podpierana przez słonie, które stoją na wielkim żółwiu!
podważasz mi tu sprawdona teorie jakimis głupotami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum