Na życzenie, aby nie robić OT w temacie "sonda o RZW" postanowiłem zrobić oddzielny temat. Tutaj się możecie wypowiadać, chociaż będzie porządek utrzymany
Tak jak ktoś już gdzieś określił tą "telewizje" : totalna amatorszczyzna!! Zero jakiejkolwiek wiedzy np. o filmowaniu czy prowadzeniu programów
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-15, 19:56
MaRtUsIcAaA napisał/a:
Zero jakiejkolwiek wiedzy np. o filmowaniu czy prowadzeniu programów
No, ale nie możemy porównywać naszej TV, np. z TVP1. U nas to są amatorzy, a w TVP1 wykształceni ludzie którzy się znają na tym co robią i jak robią. Tam nie może być miejsca na żadne wpadki, itp. choć się nieraz takowe zdarzają, ale to jest rzadkość.
Jeśli chodzi o naszą TVK, to czasami są prezentowane takie rzeczy, że da się to obejrzeć i posłuchać, ale większość to śmiech. Ten obraz który się częsie
ywis, dla mnie slowo amator to taki, ktory cos robi nieprofesjonalnie, ale ma do tego pasje. A oni niestety sa totalnymi nawet nie amatorami.
Nieraz jak ogladam tez TVK i obrady z naszych posiedzen sejmiku, to daje czadu pan Wlazlak czy jakos tak. Granat mu rece od pluga oderwal
To w takim razie jak można nazwać osoby pracujące w TVK? Bo sam nie porafie sobie odpowiedzieć na to pytanie? Niepełnosprawni? Inwalidzi? Nie wiem... ?
annuska [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-15, 22:10
to sa ludzie, ktorzy zajmuja sie nie tym czym powinni
TVK, czasmi oglądam ale jak dla mnie wieje tam wielką amatorszczyzną
ywis napisał/a:
Niepełnosprawni? Inwalidzi? Nie wiem... ? Twisted Evil
ywis, nie obrażajmy nikogo...
Wysłany: 2005-08-16, 10:01
J_a_r_o_ napisał/a:
ywis, nie obrażajmy nikogo.
A czy Ja obrażam? Nie wymieniam nazwisk i do tego tylko grzecznie pytam, bo skoro to nie są amatorzy nawet, to nie wiem kim Oni są (mowa o osobach pracujących w TVK).
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-08-16, 13:05
ywis napisał/a:
Ferbik napisał/a:
A oni niestety sa totalnymi nawet nie amatorami.
To w takim razie jak można nazwać osoby pracujące w TVK? Bo sam nie porafie sobie odpowiedzieć na to pytanie? Niepełnosprawni? Inwalidzi? Nie wiem... ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum