Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-02-18, 21:35 Nasze kolekcje
Proponuję, żeby w tym temacie kolekcjonerzy różnych rzeczy przedstawili swoje zasoby Ja mogę się pochwalic skromna kolekcją drewnianych kotów, która regularnie powiększa się o nowe zdobycze cdn
Ja mogę się pochwalić kolekcją ponad 500 płyt CD związanych z NBA (raczej każdy wie o co chodzi - MICHAEL JORDAN te sprawy ) , mecze , filmy itp. Kilka meczy z lat 70-tych !!!
Taka kolekcja
ja zbieralam ołówki , ponad 100- oczywiscie musialy byc niezatemperowane. Co bylo najlepsze?- Nigdy nie mialam olowka w piorniku , mam tez dosc pokazna kolekcje "pocztowek" z ronych miejsc .
DOMINATOR a udostepniasz mecze BYKÓW? Tak przy okazji, kiedys na scianie mialam plakat Jordana w skali 1:1
Ja zbieram pokemony
A tak na serio to raczej nie mogę się niczym pochwalić, bo nic nie zbieram.
Kiedyś zbierałem znaczki, później monety, ale jako gówniarz wszystkiego się wyzbyłem...
Syla, o widzisz, też zbierałem kufle od piwa, ale moja kolekcja odeszła razem z moją niedoszłą żoną
Ale przypomniało mi się
Mam prawie 100 podkładek pod browara
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum