Wysłany: 2007-03-20, 18:48 Strony internetowe szkół
Witam!
Zna ktoś stronę gimnazjum 2 w Wieluniu?? Bo jest jakis niedziałający link na repulika.pl i nic po za tym.
Kiedys ktoś mi podawał, ale nie mam juz.. Zalezy mi bo tam były fotki klasowe...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-03-21, 12:31
Nowy wygląd ale zawartość sprzed dwoch lat. Nauczyciele juz nieaktualni, klasy tez.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Masz rację, najgorsze jest to że nauczycielka informatyki zajmuje się tą stroną i chyba nie pokazała swoich prawdziwych możliwości, zwłaszcza że ją znam...
[ Dodano: 2007-03-22, 20:23 ]
Szkoda że nie ma fotek klasowych, bo kiedyś były...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-03-22, 20:39
W tamtym roku był zrobiony konkurs na szablon naszej szkoły. Mam nadzieje, że pani Kozik doda troche zdjęć, informacji i aktualizują wkońcu nauczycieli.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-03-24, 20:26
Przejrzałam tą stronę i powiem szczerze, że nie znalazłam nic interesującego... Z tak bogateym życiem artystycznym, ilością robionych konkursów, wycieczek itp można by zrobić na prawdę świetną stronę. Szata graficzna też do mnie nie przemawia. Ogólnie jestem zawiedziona...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum