Wysłany: 2007-04-13, 09:42 Wałęsa nie wyklucza współpracy z Kwaśniewskim
Jest szansa, że jeszcze coś mądrego zrobimy - tak o pomyśle współpracy z Aleksandrem Kwaśniewskim mówi w Kontrwywiadzie RMF FM Lech Wałęsa. Jak dodaje wykorzystane mogą być zarówno ich doświadczenie, jak i znajomości w świecie.
Na pytanie, co to miałaby być za działalność, Wałęsa odpowiada: To w zależności od potrzeb. Raz to będzie ruch polityczny, raz to będzie tekst wspólnie napisany, zwrócenie uwagi na parę rzeczy. Różne działanie tu jest możliwe i wskazane.
Z nienawiści do Kaczyńskich Wałęsa gotów paktować z diabłem.Przy takiej nienawiści zdjąłby przynajmniej z klapy wizerunek Matki Boskiej bo jak przypuszczam Ją to obraza.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2007-04-13, 14:14
Wałęsa.Oddaj moje 100mln!!!
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Przy takiej nienawiści zdjąłby przynajmniej z klapy wizerunek Matki Boskiej bo jak przypuszczam Ją to obraza.
Czy jeszcze pozostanie w nas odrobina wstydu, czy już całkiem ulegniemy "stylowi życia" kreowanemu przez "wybrańców narodu", terror poprawności politycznej i media?
PS.
Ostatnio dowiedziałem się, że w jednym z wieluńskich przedszkoli kierowniczka zakazała w tym roku topienia Marzanny. Głupota "poprawności politycznej" do potęgi!!
Debil napisał w jakimś szmatławcu dla rechotu, media zrobiły z tego wielką PLOTĘ i insynuację by zohydzić Giertycha, (jak z maybacha), a "ciemne umysły" - kierowniczka przedszkola - podchwyciły... .
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 407 Skąd: z każdego miejsca
Wysłany: 2007-04-16, 19:21
mareks napisał/a:
Z nienawiści do Kaczyńskich Wałęsa gotów paktować z diabłem
nie wiem skąd porównanie byłego prezydenta, który pełnil tą rolę 2 kadencje i tylko konstytucja nie pozwoliła mu na trzecią. rozumiem jakbyś teraz coś mówił o "czerwonych małpach", problemach żołądkowych czy kartoflach. Ale paktowanie z diabłem? nie rozumiem....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum