"Super Express": W sejmowych kuluarach znów huczy od plotek o planowanym ślubie premiera Jarosława Kaczyńskiego z posłanką PiS Jolantą Szczypińską.
Informacje o planowanym ślubie dziennikarze zdobyli nieoficjalnie od osób z najbliższego otoczenia premiera. Uroczystość miałaby się odbyć w lipcu.
Wiceszefowa klubu parlamentarnego PiS pytana o ślub z premierem mówi: - Nie potwierdzam ani nie zaprzeczam... Po czym zawstydzona kończy rozmowę i odchodzi. Na jej palcu dziennikarze dostrzegli pierścionek. Na pytanie, czy jest od Jarosława Kaczyńskiego, posłanka tylko się uśmiechnęła - relacjonuje "SE".
Politycy z otoczenia premiera i posłowie PiS-u pytani o ślub są zaskoczeni i odpowiadają: nic nie wiemy. Podobnie rzecznik rządu Jan Dziedziczak. - Nic o tym nie słyszałem - mówi.
Posłanka jest coraz bliżej premiera Kaczyńskiego. Niedawno została wiceszefową klubu parlamentarnego Prawa i Sprawiedliwości. - A za dwa miesiące może być już przy jego boku - twierdzi informator "Super Expressu".
źródło:onet.pl
Ciekawe co kot Buś na ten temat powie
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-05-10, 13:37
a może nie Buś tylko Busz??:)
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Posłanka PiS: za dwa miesiące nie będzie ślubu
- Za dwa miesiące nie będzie ślubu - powiedziała posłanka Jolanta Szczypińska (PiS) w programie "Dzień Dobry TVN", odnosząc się do krążących plotek o jej rychłym ślubie z premierem Jarosławem Kaczyńskim.
- Zazwyczaj dziennikarze są dociekliwi, ale teraz nie zauważyli, że ten pierścionek mam od dawna - powiedziała Szczypińska w rozmowie z Kingą Rusin i Marcinem Mellerem.
- Należę do pokolenia, które nie mają pojęcia o kreowaniu wizerunku. Jestem osobą nieśmiałą - powiedziała wiceszefowa klubu PiS, pytana czy wszystkie te plotki, to zaplanowana strategia.
- Zaglądałam do kalendarza premiera - on też nie ma tego wydarzenia w kalendarzu - podkreśliła ze śmiechem posłanka i zaapelowała do dziennikarzy, by nie zapomnieli poinformować jej o tym, kiedy miałby odbyć się jej ślub.
Przedwczoraj, powołując się na źródło z otoczenia premiera, "Super Express" podał, że uroczystość miałaby się odbyć w lipcu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum