Mam do Was pytanie babeczki. Szukam ENDOKRYNOLGA. W Wieluniu słyszałam, że jest tylko 1- Goździk. Ale czy on jest NO 1 ? Nigdy do niego nie chodziłam, dlatego każde opinie są cenne. Jeśli nie w Wieluniu to w łodzi.
Dość pilne Dziękuję za wszelkie informacje.
Osobiście nie polecam Goździka pod każdym względem,no chyba ze lubisz słuchać bajek.... n
No właśnie na bajki nie mam ochoty. Mam dość niepokojące wyniki badań dlatego nie chcę, żeby ktoś zbagatelizował problem, czy też może niepotrzebnie wystraszył.
Dziękuję bardzo za pomoc i opinię.
Panu Goździkowi podziękuję (wczoraj miał juz swoje święto )
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-05-02, 09:17
Dominika ja sie od kilku lat już leczę u pana prof. Lewińskiego. On jest co prawda z Łodzi, ale przyjeżdża do Wielunia i przyjmuje kolo nowego sadu, to sie chyba Tyrmed nazywa kurde , nie pamiętam
bierze ponad stówkę za pierwsza wizytę ale jest naprawdę dobry:0 tylko musisz sie zapisać na wizytę bo są kolejki i nie wiem jak często przyjeżdża, kiedyś to było raz na miesiąc
trzymam kciuki
Oj dziewczyny uważajcie na pana dr prof. Lewińskiego naprawde badźcie ostrożne.
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Zapomniałam o dr.Lewińskim. Dominika jak chcesz to napisze telefon jak tylko znajde. On przyjeżdża w soboty ale nie wiem czy w każdą bo trzeba sie zarejestrować. Jest drogi. Zrobił szybko wszystkie potrzebne badania, koleżanke bez problemu przyjął do szpitala.... nie wiem o co chodzi Paulinie ale może sie podzieli.
Jeżeli chodzi o profesora to przyjmuje tylko na prowincjach gdyz nie ma pacjentek w Łodzi . Spaprał robote i to wiele razy, jest juz za stary na swoj zawod a poza tym naduzywa alkoholu. Od kilku lat nie słyszałam o nim nic dobrego.
Dominiko postaram Ci sie znaleść numer telefonu do jakiegos sensownego lekarza.
No chyba ze bardzo Ci sie śpieszy???
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Niestety ostatnio biegam od lekarza do lekarza, dlatego moja umowiona z nim wizyta nie jest zobowiazujaca. Dlatego też oczywiscie bede wdzieczna za jakiekolwiek SPRAWDZONE kontakty (łódź, wieluń). Cena za wizytę nie gra roli, chcę mieć pewność, że jestem u specjalisty. Jeśli dałabyścię radę pomóc mi do końca tygodnia, to będę dozgonnie wdzięczna. Kurka jak to brzmi ....
Pozdrawiam Drogie Panie
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-05-02, 21:02
jak tylko mój brat włączy telefon to będę coś wiedziała i napiszę do końca tygodnia na pewno włączy:P
[ Dodano: 2007-05-03, 09:52 ]
no to tyle wiem póki co...
mój brat zna klinikę endokrynologii na sterlinga. a tam najlepiej pytać o dr. Zeleniewskiego albo panią prof. Radek.
nie wiem, mogę pytać o jakiś kontakt tam, chociaż chyba najlepiej jak pójdziesz tam sama i się wszystkiego dowiesz..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum