Wysłany: 2006-06-05, 10:17 REGULAMIN DZIAŁU DLA BABECZEK
Jak juz pisalam w tym dziale, proszę się zastanowić przy zakładaniu nowych tematów i pisaniu postów, czy są one przemyslene i sensowne. Bo jak juz Basia dobrze zauwazyła, stworzył sie tu dział do nabijania postów, których nie ma sie ochoty czytac.
Od dziś tematy, które beda nieprzemyslane lub tez takie, które w ciagu tygodnia nie beda mieć choćby jednej odpowiedzi innego uzytkownika, beda kasowane.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2007-05-24, 14:58, w całości zmieniany 1 raz
Po 1: moderatorzy każdego działu mogą ustalać regulamin dla swoich działów (który notabene ma się pokrywać z regulaminem ogólnym forum),
po 2: jak chcesz usuwać posty?
A mi sie to nie podoba.Po pierwsze nie zgadza sie z regulaminem forum,bo moderatorzy mogą,ale zamykać tematy,które nie cieszą sie zainteresowaniem i...patrz dalsze punkty regulaminu..Po drugie myślałam,że w tym dziale można pisać o wszystkim i o niczym...ot.takie kobiece gadanie,bo o polityce,Wieluniu itp można porozmawiać gdzie indziej.To może moderatorzy określą liste tematów popularnych albo o czym tu można pisać tak przemyślanie i sensownie
Nie rozumiem ataku w moją stronę. Temat ten założyłam jeszcze kiedy byłam MODERATOREM jak sama data wskazuje. Obecny moderator tego działu nie skasował tego tematu.
Kurcze Dominika przepraszam cie...ja myślałam że to teraz...ehhhh...to przez ten dzień taka zakręcona jestem.I sie zbulwersowałam nawet :DJeszcze raz przepraszam.
[ Dodano: 2007-05-24, 07:21 ]
Już wiem przez co....przez ten post Ferbika. Przepraszam....już kończe kawke więc zaraz zaczne myśleć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum