Sam niedawno robiłem, ale jak mam się użerać z klientami, którzy nie rozumieją prostych słów, to wolę pracować u kogoś.
Spróbuj tutaj: www.pabisiakstudios.com
marneszanse ale zawsze możesz uderzyć. Fachowo, niekoniecznie tanio.
Wysłany: 2007-05-29, 21:12
ok... jeszcze raz.
Zakładam firmę i potrzebuję profesjonalną stronę www - szukam dobrego wykonawcy i proszę o radę, kto w Wieluniu może taką stronę zbudować ???
[ Dodano: 2007-05-29, 22:16 ]
Ferbik napisał/a:
Sam niedawno robiłem, ale jak mam się użerać z klientami, którzy nie rozumieją prostych słów, to wolę pracować u kogoś.
dzięki FERBIK... portfolio całkiem całkiem. Zadzwonię do nich jutro - ciekawe jak wyglądają cenowo.
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 195 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-06-04, 17:29
Stronę możesz zbudować sam...Kupujesz choćby na allegro szablon za 10 zł, uczysz się kilku kodów HTML i gotowe...
Gdybyś chciał się uczyć HTML to masz tu dobrą stronę na początek KURS HTML
Wysłany: 2007-06-04, 22:25
Jack_Black napisał/a:
Stronę możesz zbudować sam...Kupujesz choćby na allegro szablon za 10 zł, uczysz się kilku kodów HTML i gotowe...
Gdybyś chciał się uczyć HTML to masz tu dobrą stronę na początek KURS HTML
dzieki za pomoc, ale ja się na tym kompletnie nie znam...a nauka zajmie mi za dużo czasu. Wolałbym zlecić to komuś, kto się na tym zna !!!;)
Wysłany: 2007-06-13, 16:08
Ferbik napisał/a:
Taa... strony robia a swoja, firmową z szablonu walą, przynajmniej nagłówek.
pzdr
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-06-18, 17:17
Hmm nie wiem czy powinienem pisać bo profesjonalistą to jeszcze nie jestem:) ale jeśli podoba się strona którą zrobiłem dla naszej szkoły www.dlugosz.wielun.pl (zupełnie od zera) to być może coś pomogę jeśli nie stronę to jakieś pomysły mogę doradzić, szkoda że tak mało danych jest podanych bo być może wystarczy zrobić ją na zwykłym CMS-ie, wsystko zależy od tego co ma zawierać. Także jeśli kaowiec byłbyś zainteresowany to napisz do mnie GG: 7836661. Teraz idą wakacje także czasu będzie a nowe wyzwanie to nowe umiejętności:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum