Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 24 Sie 2005 Posty: 51 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-06-02, 10:37 Warsztaty Sigmy
Zdarzyło mi się wziąć udział w warsztatach fotograficznych organizowanych przez firmę Sigma (http://www.sigma-foto.pl/index.php?q=node/121). Nie był to może jakiś szał ale kilkanaście obiektywów można było przetestować. Poniżej zamieszczam parę próbek tego co tam wypociłem.
1. Obiektyw 2,8/50 Macro
2.
3.
4.
5. Rybie oko. Tu jeszcze nie ma takich zniekształceń dużych, dopiero jak podpiąłem pod analoga to było widać:). Niestety jeszcze filmu nie wywołałem:)
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Wysłany: 2007-09-10, 17:38
Ja z takim zapytaniem;)
Czy w Wieluniu lub okolicy można wziąć udział w Warsztatach Fotograficznych?
Jak dla mnie to Początkująca jestem?)
Zdjęcia Fantastyczne!
Ta Książka, mimo że studyjne światło mnie zauroczyła!
Chciałabym takie Zdjęcia kiedyś robić;)
Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 24 Lip 2006 Posty: 285 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-09-10, 21:39
W MDKu kiedyś było kółko fotograficzne i pewnie nadal jest. Prowadził je, z tego co mi wiadomo, pan Kałczak.
_________________ Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo. Jean de Gribaldy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum