Wysłany: 2007-06-04, 07:39 UWAGA!! Nowy pub w Wieluniu
Prawdopodobnie w Wieluniu ma powstać nowy pub(za kilka dni będę wiedział czy napewno).
Jest jedno pytanie skierowane do was. Co byście chcieli w nim widzieć?
Ja osobiście myślałem np., aby w jakiś konkretny dzień grała muzyka na żywo(lekkie koncerty), w inny dzień (muzyka z głośnika)np. muzyka tylko polska, w kolejny dzień jazz itp. Jest też możliwość wygospodarowania jednego wieczoru na ...taniec erotyczny.
Godz. otwarcia od.18.00-do ostatniego klienta. Poniedziałek dzień wolny.
Proszę o szybka odpowiedż. Dzięki
Ja osobiście myślałem np., aby w jakiś konkretny dzień grała muzyka na żywo(lekkie koncerty), w inny dzień (muzyka z głośnika)np. muzyka tylko polska, w kolejny dzień jazz itp. Jest też możliwość wygospodarowania jednego wieczoru na ...taniec erotyczny.
W Wieluniu mamy za dziwne społeczeństwo niestety, żeby to się przyjęło jak byś się tego spodziewał. Będzie jak codzień, czyli bez rewelacji. Były już przeprowadzane takie próby w naszym mieście, niestety z różnym skutkiem.
A pub taki jak Lalka - to jestem za.
I to jest problem. Wielunianie są ciężcy, jeśli chodzi o życie kulturalno-rozrywkowe. Pochodzę z Częstochowy, dziura jak i wszędzie, ale rozrywka była podstawą funkcjonalności tamtego społeczeństwa. Będę próbował. Szczegóły za kilka dni.
Przemek, próbuj. Myślę, że społeczeństwo musi dojrzeć do takich rzeczy. Jeśli będzie więcej miejsc, gdzie mogliby się ukulturalniać przy okazji wypicia paru piwek to Wieluń się rozkręci.
Zastanów się trzy razy zanim władujesz w niepwny interes swoje ciężko zarobione pieniądze. Wieluń to ciężki temat na tego typu lokale - oczywiście będą dni kiedy nie bedzie wolnych miejsc ale częściej będziesz miał pustki w knajpie. Takie przynajmniej jest moje zdanie na ten temat - ja gdybym miał jeszcze raz otwierać TR to BARDZO mocno bym się zastanowił i prawdopodobnie nie podjąłbym drugi raz tej samej decyzji.
Taniec erotyczny - zapomnij.... Chyba że to ty sam bedziesz tańczył za darmo bo inaczej to nie zarobisz na koszty...
Przemek życzę powodzenia i szczęścia, bo będzie ci potrzebne, a przynajmniej na początku, ale myślę że jak już się troszkę rozkręci to jakoś pojdzie bo w Wielniu jest mało miejsc na wieczorny wypad
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-06-04, 12:55
gdzie jest / będzie ten pub??
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Red, może masz i rację. W zeszłym roku jak chciałem organizować ROCKOTEKĘ nic z tego nie wyszło...z braku zainteresowania. Ale może jednak spróbuję, przecież żyjemy w XXI wieku i musi coś wreszcie "pęknąć"
Za kilka dni...zobaczymy
Pozdro dla wszystkich
Akirus a kiedy ostatnio byłeś w Wieluńskim lokalu ile zostawiłeś w barze
Moim skromnym zdaniem taki lokal nie ma racji bytu, choć przyznam że miło by było gdyby było tych lokali wiecej i byli w nich ludzie ,choć ja na chodzenie po lokalach czasu nie mam to życze powodzonka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum