Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-08-29, 17:14 Może jakieś spotkanie?
Może przy okazji spotkania ludzi z forum, zrobimy jakies spotkanko/zlocik np. w knajpce w amfiteatrze? Podobno środa jest proponowana , więc czemu nie... są w ogóle jacyś chętni?
Ostatnio zmieniony przez mike 2005-08-29, 17:36, w całości zmieniany 1 raz
Marcin [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-29, 17:34
hmm... no ja zwykle ja sie pisze...wezme ze soba Robo
Wysłany: 2005-08-29, 18:08
Okolice godz. 18 ok
Marcin [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-29, 21:17
Zobaczymy napewno w tym samym czasie cos spocik w amfiteatrze......
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-29, 23:01
Jak widzę chcemy upiec dwie pieczenie na jednym ogniu czyli połączyć spotkanie forumowiczów oraz spocik motoryzacyjny. W związku z tym mam następującą propozycje. Gdy już zostanie ściśle określone o której godzinie spotykają się forumowicze to my np. pasjonaci motoryzacji możemy zjechać się jakiś czas wcześniej nie wiem czy to godzinke czy więcej. Myśle, że to uzgodnimy. Zajmiemy się wówczas sprawami które nas interesują, porozmawiamy na temat swoich pociech i kiedy zjawią się forumowicze dołączymy do nich udając się do lokalu. Po co mamy zanudzać osoby, które nie interesują się motoryzacją. Co Wy myślicie o takej koncepcji
Marcin napisał/a:
hmm... no ja zwykle ja sie pisze...wezme ze soba Robo
Jeśli spot motoryzacyjny się odbędzie a mam nadzieje, że tak to z wiadomych względów chciałbym podjechać eFcią.
A my pasjonaci fotografiki mozemy spotkac sie 2 godziny wczesniej... itd itd...
Wysłany: 2005-08-30, 05:11
Mozemy sie spotkać np o 18 na zolnierzach i na 19 jechac na Amfiteatr...
Dero [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-30, 19:44
ja tez napewno bede ale nie wiem do konca czy zmotoryzowany
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-30, 20:05
No to myśle, że koncepcja Marcina jest najlepsza. Spotkamy się pod żołnierzami o godzinie 18. Natomiast o godzinie 19 jest spotkanie forumowiczów w Amfiteatrze. Mamy godzinke na nasze sprawy.
Ogarnijcie troche auta co byście mi wstydu nie narobili.
Marcin jakbyś miał możliwość to weź jakiś aparat bo ja niestety takowym nie dysponuje.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2005-08-31, 23:06 ]
Spocik odbył się zgodnie z naszymi planami. Zjawiłem się na miejscu tuż po 18, gdzie stały już zaparkowane dwa auta Marcina i Dero. Ustawiałem auto i w tym samym czasie podjechał Mike prezentując przy okazji możliwości swojego pojazdu. Na koniec dołączył do nas Cezary, któremu towarzyszyły dwie sympatyczne panie. Oczywiście temat rozmów był ograniczony. Skupiliśmy się przede wszystkim na aucie Mike'a, które to poddane zostało modyfikacji w celu zwiększenia maksymalnej dostępnej mocy a zważywszy na fakt napędu na cztery koła, którą to można w pełni wykorzystać nie tracąc czasu na mielenie kołami. Niesamowite przyspieszenie i świst wchodzącej na obroty turbiny wywołują dreszcze. A propo mielenia kołami Cezary zafundował nam drugą atrakcje w postaci tzw. "palenia gumy" Hałas, pisk i duże ilości wydobywającego się dymu spod kół tak można podsumować ten wyczyn. Po niedługim czasie udaliśmy się pod Amfiteatr. Spocik bardzo sympatyczny i już czekam na następny.
Cezary i Marcin zafundujcie autkom kuracje opartą na solidnym myciu i woskowaniu.
Wysłany: 2005-09-01, 16:40
Wow, niezły opis...a co ze zdjęciami? będą jakie? no i filmik ma się rozumieć
Marcin [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-01, 20:32
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-01, 21:14
Świetne zdjęcia, pogoda taka jakiej byśmy sobie życzyli, bardzo ładne okolice (praktycznie serce naszego miasta) czego można chcieć więcej. No może większej listy obecności ale mam nadzieje wszystko przed nami. Szkoda, że nie ma fotki jak Cezary utleniał opony bo to jednak niecodzienny widok.
P.S. Fajna była ta akcja jak Marcin pucował końcówke. Dero a Ty skoro masz już rozpórke na tylne kielichy to czas pomyśleć o przedniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum