Wysłany: 2007-07-20, 16:14 VII Zlot Motocyklowy STROBIN 2007 - kiedy odwiedzą Wieluń ?
Od razu na wstępie przepraszam administrację jeśli powielam temat, ale jakoś nigdzie nie potrafiłem znaleźć odpowiedzi na to pytanie szukając na tym forum...
Jak co roku motocykliści z tego zjazdu odwiedzają Wieluń, zjazd odbywa się 20-22.07. Z tego co mi sie obiło o uszy, to mają być w Wieluniu 21 lipca-nie wiem czy dobrze sie obiło , ale interesuje mnie, w których konkretnie godzinach maja zaszczycić nas swoją obecnością???
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
STROBIN - nie STROBIŃ. Poprawiłem też kilka literówek i interpunkcję. Niestety nie znam odpowiedzi na postawione pytanie, ale może inni wiedzą?
tONic
Ostatnio zmieniony przez Jaro 2007-07-21, 11:08, w całości zmieniany 4 razy
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-07-22, 08:01
moze jakiś film będzie ze zlotu bo z sprzed roku albo 2 lat ze zlotu oglądałem.
Ztego co wiem zlot organizowany jest przez wieluński klub motocyklistów "Husaria" ...
Fantastyczne sprzęty tylko jak to pewien pan w zeszłym roku stwierdził coraz więcej Japonii. Ale widzę że i bodexowy krążownik szos rodem z ameryki zawitał po raz drugi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum