Witam wszystkich!
Może ktoś poleciłby mi dobrego okulistę?? Nigdy nie miałam problemu ze wzrokiem ale coś zaczyna się ostatnio dziać z moimi oczkami i przydałaby mi się fachowa pomoc.
Jeżeli ktoś zna dobrego okulistę to byłabym wdzięczna za informację.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-07-02, 07:56
Tylko Błach,mam w tym doswiadczenie od wielu lat,Burchacińska zawiodła na całej lini,Rajca jak dobrze pamiętam nie mieszka już w Wieluniu,takze osobiście polecam Dr Błach.Obskoczyłam wszystkich okulistów w Wieluniu i wiem ,ze nawet za kase dobrze sie Tobą nie zajmą.
jasne, ja zadnego nie polecam co inny lekarz mowil mi ze mam cos innego jeden powiedzial ze mam juz wrodzona wade, musze nosic okulary(tak mowila na sieradzkiej) a inna ze juz sie nie da z tym nic zrobic a okulary nie sa potrzebne, bo jedno oko koryguje drugie wiec okolo 400 zl poszlo sie bujac
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2007-07-02, 19:37
jeżeli okuliści to Klinika Okulistyczna w Katowicach. W Wieluniu (przychodnia w szpitalu - kilka ładnych lat temu) zupełnie nie rozpoznano mojej wady i co ważniejsze dostałem okulary, które wciąż psuły mój wzrok zamiast leczyć.
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-07-02, 21:43
ja również polecam panią Błach. Chodzę do niej zarówno ja jak i osoby z mojej rodziny-zawsze jak ktoś ma jakiś problem z oczami to można zadzwonić i się umówić. Miło, sympatycznie i naprawdę fachowo...ale i tak najbardziej podobało mi się jak kiedyś nagle strasznie zaczęły mi oczy łzawić i boleć zadzwoniłam i pani kazała mi od razu do niej przyjechać, oczywiście dostałam maść i po 2dniach już było wszystko ok
także ze spokojnym sumieniem polecam
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-07-04, 14:15
majk-el napisał/a:
jeżeli okuliści to Klinika Okulistyczna w Katowicach
która jesli mogę wiedzieć?Jeśli masz na mysli na Ceglanej pani Gierkowej to nie polecam ,pacjenci są przyjmowani hurtowo,kilka osób w gabinecie w którym siedzi 3 lekarzy,wujezdziłam sie przez kilka lat i nici z leczenia....
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-07-04, 17:02
siwy_ napisał/a:
glizda napisał/a:
pani Błach
jeśli to ta sama, co jeździ w pogotowiu od czasu do czasu, to chamska i podła strasznie jest. Jeśli to nie ta, to przepraszam z góry.
myślę że ta sama...przynajmniej wiem że jeździ w pogotowiu. Aczkolwiek nie spotkałam się nigdy z jakąkolwiek złośliwością z jej strony...przeciwnie, zawsze jest miła.
może źle ją po prostu odebrałeś..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum