Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-07-02, 15:06 I znowu śmiertelny wypadek !!
Cytat:
Wieluń – 1 lipca ok. 10.20 policjanci sekcji ruchu drogowego odnotowali wypadek, który miał miejsce w miejscowości Biała Klapka w gminie Biała. Kierujący motocyklem marki honda 29-letni mieszkaniec gminy Biała, na łuku drogi stracił panowanie nad pojazdem, w wyniku czego zjechał do przydrożnego rowu i uderzył w drzewo. Po przewiezieniu do szpitala zmarł.
Źródło; www.lodzka.policja.gov.pl
To suche fakty, a to o czym wiem. Ofiara wypadku to osoba chcąca kupić ów motor, chłopak miał tylko przejechać się po podwórku, niestety otwarta brama zachęciła Go do wyjazdu na ulicę. Świadkowie twierdzą że jechał z bardzo dużą szybkością, po wypadku wskazówka licznika zatrzymała się na 150-170 km/h.
Ta wiadomość nie jest sprawdzona, dlatego to już mogą być ewentualne plotki, motor nie miał odpowiednich papierów, tak samo ofiara nie posiadała prawa jazdy na motor. Chłopak zostawił żonę, z nienarodzonym dzieckiem.
Tak na dobrą sprawę to żal mi tylko tej kobiety, wdowy. Bo On ma już po kłopocie, a Ona?
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
a mnie nie szkoda chopaka, bo jak miał na tyle głupoty żeby sie zabic na tym motorze to jak on by to dziecko wychował
matce będzie ciężko samej, ale życzę jej wytrwałości i dużo samozaparcia w dążeniu do celu i wiary, że wszystko sie jeszcze ułoży
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum