Nie czytam. Interesuje się tylko i wyłacznie życiem swoim i bliskich mi osób.
PLOTEK nienawidzę tak samo jak ludzi, którzy je powtarzają. Brukowców nie czytuje, na strony podane wyżej, nie zaglądam. Szkoda na to czasu, życie jest zbyt piękne i krótkie, by zajmować się tak zbytecznymi rzeczami.
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-08-03, 07:28
Dominika napisał/a:
Nie czytam. Interesuje się tylko i wyłacznie życiem swoim i bliskich mi osób.
PLOTEK nienawidzę tak samo jak ludzi, którzy je powtarzają. Brukowców nie czytuje, na strony podane wyżej, nie zaglądam. Szkoda na to czasu, życie jest zbyt piękne i krótkie, by zajmować się tak zbytecznymi rzeczami.
Moja mama lubi czytac takie pierdoły ale głownie dotyczące polskich gwiazd, które kojarzy... Ja raz weszłam na pudelka i jak zobaczyłam ta strone to mnie odrzuciło. Wygląda jak blog plastikowej małolaty
a mi się zdarza wejść bo sprawdzając skrzynkę na Tlenie klikam jakiś nagłówek, jeżeli aktualnie mam przerwę na kawę to mogę rzucić okiem, ale zaczytywać się tym i żyć takimi plotkami to nie dla mnie
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 92 Skąd: ss ;]
Wysłany: 2007-08-03, 14:39
na pudelku to pierdoła goni pierdołę. mam wrażenie, że oni nie mają już o czym pisać
_________________ "Informacja nie jest wiedzą. Wiedza nie jest mądrością. Mądrość nie jest prawdą.
Prawda nie jest pięknem. Piękno nie jest miłością. Miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza..."- Frank Zappa
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-08-03, 18:12
Basia napisał/a:
a mi się zdarza wejść bo sprawdzając skrzynkę na Tlenie klikam jakiś nagłówek, jeżeli aktualnie mam przerwę na kawę to mogę rzucić okiem, ale zaczytywać się tym i żyć takimi plotkami to nie dla mnie
no ja mam dokładnie tak samo
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Raz trafiłam na pudelka.pl.
Wiele osób tak chwaliło tą stronę, więc postanowaliłam sprawdzić, czy naprawdę jest taka dobra.
Niestety rozczarowałam się...
Czytając takie informacje na temat gwiazd mam wrażenie, że to jakieś plotki wymyślone przez media, żeby trochę urozmaicić niusy z show-biznesu.
I tak z pewnośćią jest. Często okazuje się, że naprawdę mało jest prawdy w tym, co piszą w tych portalach.
Ci ludzie poszukują sensacji, tajemniczych romansów, błędów, które przecież popełniają wszyscy, ale w gwiazdroskim wykonaniu są o wiele lepsze.
Osobiście nie polecam sobie tym zaprzątać głowę, ale co kto lubi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum