Wysłany: 2007-08-08, 09:19 Chevrolety - Co sądzicie o tych autach
Jak w temacie. Chevrolet produkuje części zamienne w fabryce FSO, co pewnie ułatwi życie Polakom kupującym te auta.
Dużo się słyszy że te auta są badziewne i jakby nie patrzeć to Chevrolet to Daweoo-Reaktywacja.
Jednak wystarczy się przyjrzeć, że w Wieluniu przybywa aut tej marki. Czy zdobędą większa popularność niż Skoda?? Nie sądze.
Co sądzicie o tych samochodach za tak niską cenę i z takim duzym wyborem modeli począwszy od małych kompaktów po SUV-y.
Nie nazywajmy polskich chevroletów chevroletami, dajmy im logo daewoo, bo to profanacja marki. Dziwię się, że chevy zgodził się na wzięcie pod swoją markę tych aut.
Prowadzenie tych aut - bez komentarza. miałem okazję przejechać sie 3 modelami - aveo, lacetti i epica. Wg mnie pod względem prowadzenia lacetti powinien byc w klasie A aut, aveo zdyskwalifikowane, a epica - tym da się jeździć. Pomijam fakt o jakości wykończenia tanich modeli....
Jestem na NIE takim eksperymentom.
Zamiast Aveo w sedanie - thalia, a jak za większa kase to linea.
Lacetti - wolę już astrę classic (vel astra II).
A epica - w życiu nie za 75 tys. gdy za tą cenę można kupić lagunę II, albo c5.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2007-08-08, 20:18
Gdy byłem na Ukrainie dowiedziałem się, że Ukraińcy np. bardziej wolą Chevrolety od Renówek bo te drugie rozpadają się na Ukraińskich drogach (czytaj: bezdrożach)
A który francuz jest bezawaryjny ?
O Chevroletach bitych w Polsce mam takie samo zdanie co waldex. Oprócz thalii... bleee jak można takim czymś jeździć?
Miałem okazje prowadzić Aveo, ogólne wrażenia pozytywne. Z Chevroletem jest tak jak z Deawoo, wszyscy narzekali na te samochody, a zobacz ile ich jeszcze jeździ po ulicach i jakim dobrym stanie. Z tego co wiem to Chevroleta wybiera sporo osób które jeździły przedtem Deawoo. Swego. czasu miałem Deawoo Leganze, i uważam że był niezawodny nigdy nie było problemów z tym samochodem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum