do Sanmedu przyjeżdża jakiś lekarz z Łodzi podobno dobry. Musiałabyś zadzwonić i się dowiedzieć kiedy.
Odradzam takich lekarzy. 95 % z nich jakby mogła to by hurtowo leczyła! Ostatnio jak moja bacia była zapisana do urologa (ponoć świetny, ach och i w ogóle, bo z Łodzi) to pacjenci byli wyznaczani CO 5 MINUT! Paranoja! Chyba że gość to "oczy, które leczą". Wieluń przez takich lekarzy jest traktowany jako prowincja na której mozna zbić kasę, bo niesie się fama "bo ten lekarz lepszy, bo on z Łodzi".
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 13 Sie 2007 Posty: 91 Skąd: z bliska ;)
Wysłany: 2007-08-21, 08:39
waldex napisał/a:
to pacjenci byli wyznaczani CO 5 MINUT! Paranoja!
To faktycznie paranoja....
I możesz też mieć trochę racji, ze lekarze przyjeżdżają tutaj zbić kasę.
Przekonałam się jednak, iż poziom wiedzy albo doświadczenia jest u tych przyjeżdżających jednak wyższy. Dlatego, jeśli będę musiała kiedyś skorzystać z "poważnych" usług medycznych, to zdecydowanie wybiorę lekarza z Łodzi.
Z katarem pójdę do wieluńskiego....
Jest różnica, sam się miałem okazję przekonać. Tu liczy tylko na zysk, bo jest pewny siebie, że jak pisałem wyżej dzięki famie i tak ludzie przyjdą (zwłaszcza niesie się wśród starszego pokolenia), a w Łodzi nie chce sobie popsuć opinii i poświęca więcej czasu pacjentowii naprawde zdiagnozuje i pomoże.
Kończmy tą dyskusje bo offtop powoli się tworzy z tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum