Wysłany: 2007-09-07, 11:15 Czy wielunianka zostanie Miss Polski Nastolatek?
Cytat:
Katarzyna Włodarek z Wielunia w finale Miss Polski Nastolatek. Uczennica I LO im. Tadeusza Kościuszki w Wieluniu pokonała w konkursie 300 dziewcząt z całej Polski i wraz z 27 innymi finalistkami stanie do konkursu o tytuł najpiękniejszej nastolatki w kraju.
“Zgłoszenie wysłała moja mama, o czym w ogóle nie wiedziałam - mówi Kasia. Dopiero e-mail z wiadomością o ćwierćfinałowym castingu uświadomił mi, że zostałam zaproszona na wybór miss. Poszłam na casting, który odbywał się w jednym z warszawskich hoteli. Było tam około 300 dziewczyn z całej Polski. Miałyśmy kilka wyjść przed 20 – osobowym jury w stroju kąpielowym, w sukni wieczorowej. Po czym przeszłam do półfinału, a w półfinałowej gali dostałam się do finału. Nie myślałam o tym, że dojdę aż tak daleko.”
Finał konkursu Miss Polski Nastolatek odbędzie się 21 września w Teatrze Roma w Warszawie. ”Przed finałem czeka mnie 2 – tygodniowe zgrupowanie, które odbędzie się w Olsztynie.”
Kasia została również miss internetu. Na jej zdjęcie, które znajduje się na stronie www.misspolski.pl zagłosowało najwięcej użytkowników elektronicznej sieci. W nagrodę Wielunianka pojedzie na wycieczkę do Brukseli.
źródło:www.radiozw.com.pl
Kasia Włodarek zajęła także 4 miejsce w Miss Polski Internetu
Czy wielunianka Kasia Włodarek uczennica drugiej klasy I LO im. Tadeusza Kościuszki w Wieluniu zostanie najpiękniejszą nastolatką w Polsce. Zależeć to będzie również od słuchaczy Radia Ziemi Wieluńskiej, którzy zagłosują na Kasię. SMS o treści MP 53 należy wysłać na numer 72068 lub zagłosować przez internet na stronie www.promodels.pl.
Finał Konkursu Miss Polski Nastolatek odbędzie się 20 września.
Sprawa dokładnie wygląda tak, że Kasia została Miss internetu w głosowaniu półfinałowym: http://www.misspolska.eu/...=news&newsid=21 natomiast link, który jest na początku tego wątku czyli http://www.misspolska.eu/...g=pl&&d=gallery prowadzi do aktualnej klasyfikacji, czyli Kasia w tej chwili jest na 4 miejscu w głosowaniu finałowym, ale mam nadzieję że będzie jeszcze wyżej
Glizda skąd wziąłeś tą informację?? Mieszasz ludziom w głowach! KASIA została PÓŁFINAŁOWĄ MISS INTERNETU -na półfinale w Szczyrku ! ... a teraz trwa głosowanie sms-owe na FINAŁOWĄ MISS Internetu -skończy się ono dopiero w czwartek 20.09.2007 ...póki co Kasia jest na 4 miejscu!!....a więc Glizda możesz jeszcze zagłosowac !!! MOŻNA też GŁOSOWAĆ na MISS HAIR na www.salonfryzur.pl i na www.forum promodels.pl wszędzie Kasia ma NUMER 53 ....a więc KOCHANI GŁOSUJMY!
*wzięłaś - glizda to kobieta, jeśli nie rozróżniasz znaków płci, to chociaż zacznij rozróżniać styl żeńskiej pisowni
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2007-09-15, 15:53, w całości zmieniany 1 raz
Glizda skąd wziąłeś tą informację?? Mieszasz ludziom w głowach!
mila, spójrz dokładnie źródło jakie przytoczyłam i spójrz też na linka do strony który podałam, a potem zarzuć mi jeszcze raz że mieszam ludziom w głowach.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
GLIZDA nie denerwuj się ...ale faktycznie namieszałaś bo napisałaś ,że Kasia zajęła 4 miejsce w miss internetu -a to nie tak -bo finałowe głosowanie jeszcze trwa i Kasia narazie jest na 4 miejscu.Nie doczytałaś ,że głosowanie na finałową miss nadal trwa.Renko wyjaśnił wszystko tak jak jest naprawdę i dał dobre linki. A Radio słusznie podało ,że Kasia została w półfinale wybrana miss internetu .W nagrodę pojedzie do Brukseli zwiedzac Parlament Europejski -bo taka była nagroda dla półfinałowej Miss Internetu . I cieszmy się,że pojedzie tam nasza wielunianka:))...pozdrowionka szczególne dla GLIZDY;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum