W jednej z wieluńskich gazet wyczytałam,że wieluński ginekolog o nazwisku M. został oskarżony o molestowanie i dokonywanie aborcji. Podobno policja zatrzymała lekarza gdy rzekomo miał dokonać aborcji 8-tyg.ciązy u jednej z pacjentek. Pozostałe zarzuty dotyczą tego, że ów lekarz miał SŁOWNIE molestować swoje pacjentki mówiąc do nich: kotku, słoneczko itp. Tyle zrozumiałam z tego artykułu w Kulisach Powiatu.
Moje przemyślenia są następujące: dlaczego ta gazeta jest tak nierzetelna i podaje fakty których nie da sie sprawdzić natomiast oskarżają one owego lekarza.Czy naprawde mówienie do pacjentek kochanie,kotku itp. w formie żartobliwej i zawsze sympatycznej (do mnie też tak mówił i nigdy nie odebrałam tego jak molestowanie, poniekąd godziłam sie na to chodząc na wizyty....) to już molestowanie i czy czasami niektóre panie nie demonizują.
A sprawa tej pani i rzekomej aborcji jest dla mnie wogóle dziwna i niejasna.....
Właśnie o to mi chodzi. Z relacji jaka przedstawiła ta gazeta wydaje mi sie że cała sprawa jest dość "ustawiona". Jeśli oskarżenia okażą sie nieprawdziwe ten człowiek ma zniszczone całe życie.....
Kulisy Powiatu po raz kolejny udowodniły, że nie zasługują na miano wiarygodnego medium
Nierzetelność, nieuczciwość, niekompetencja i brak jakiegokolwiek dobrego smaku - to co dla mnie znaczy ten BRUKOWIEC
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2007-04-26, 13:38
Ecomarta napisał/a:
Jeśli oskarżenia okażą sie nieprawdziwe ten człowiek ma zniszczone całe życie.....
A jesli okaza sie prawdziwe..
Ecomarta napisał/a:
Czy naprawde mówienie do pacjentek kochanie,kotku itp. w formie żartobliwej i zawsze sympatycznej (do mnie też tak mówił i nigdy nie odebrałam tego jak molestowanie, poniekąd godziłam sie na to chodząc na wizyty....)
"Rozwalilas" mnie Moze mowil cos jeszcze, czego nam nie napisalas?
To forum moze naprawde poprawic humor.
Znam człowieka a zarazem mnóstwo opinii różnych osób, które korzystały z usług ginekologicznych tego lekarza i nigdy nie usłyszałem z ust kogokolwiek, aby to co piszą o nim w tym brukowcu było choćby w 90 % prawdą.
Z relacji jaka przedstawiła ta gazeta wydaje mi sie że cała sprawa jest dość "ustawiona
Mało tego że w sposób nierzetelność, nieuczciwy gazeta przedstawia te informacje to ktoś jeszcze bardzo kopie dołki pod Panem Tadeuszem M. ponieważ ksero strony głównej tego brukowca pojawiły się na słupach ogłoszeniowych
Myślę że chamstwo nie zna granic , mało tego Pan ginekolog na chwile obecną nie ma żadnego wyroku, a gazeta w nagłówku pisze jak by został już osądzony !
hiszpan napisał/a:
"Rozwalilas" mnie Moze mowil cos jeszcze, czego nam nie napisalas?
Myślę że hiszpan Ty masz chore podejście do sprawy, bo dla wielu kobiet takie podejście lekarza jak miał Pan M. jako do pacjentek, wpłynęło pozytywnie na ich wyobrażenia o wieluńskich ginekologach i zachęcało do częstego monitorowania swojego zdrowia.
Do tego lekarza chodzi moja Dziewczyna, moja Mama i jakoś nie widzę przeciwwskazań aby nie mówił im takich słów. Wręcz przeciwnie swoim podejście moja Mama zmieniła swoje myślenie o ginekologach i teraz systematycznie bada się jak to powinna robić każda kobieta ...
W całej sprawie pewnie chodzi o to że Pan Tadeusz M. miał za dużo pacjentek i kogoś bardzo to bolało...
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-04-26, 15:25
Najlepszy lekarz jakiego znałam,gdy rodziłam nawet na chwilę nie odszedł i bardzo mi pomagał,wizyty też mile wspominam,mimo że potrzebuję roku psychicznego nastawienia by się tam wybrać.No i co że jest miły,to źle?Gożdzik do mnie kiedyś powiedział,,no księżniczko wsakujemy na fotelik i nóżki szeroko"....zwiałam
Mało tego że w sposób nierzetelność, nieuczciwy gazeta przedstawia te informacje to ktoś jeszcze bardzo kopie dołki pod Panem Tadeuszem M. ponieważ ksero strony głównej tego brukowca pojawiły się na słupach ogłoszeniowych
edzia i odziu napisał/a:
Najlepszy lekarz jakiego znałam,gdy rodziłam nawet na chwilę nie odszedł i bardzo mi pomagał,
Też słyszałem same pozytywne opinie i żal mi człowieka
[ Dodano: 2007-04-26, 18:36 ]
hiszpan napisał/a:
Moze ktos moglby zeskanowac ten artykul i wrzucic go tutaj? Bylbym wdzieczny.
Po co Ci to człowieku, tak cieszy Cię niszczenie komuś życia ?
Jeśli taki artykuł się pojawi będę wnioskował do administracji o jego usunięcie jak i usunięcie użytkownika!
A jak chcesz przeczytać te kłamstwa i wypociny to zgłoś się po zwrot do redakcji bo napewno nie sprzedają całego nakładu !
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2007-04-26, 19:07
mario's napisał/a:
W całej sprawie pewnie chodzi o to że Pan Tadeusz M. miał za dużo pacjentek i kogoś bardzo to bolało...
Zgadza się. Komuś bardzo zależało na tym, żeby go zniszczyć.Miał za dużo klientek ,podczas gdy inni ginekolodzy nie za bardzo.
Zgadnijcie kto z "urzędu" przejął jego wszystkie pacjentki?
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Hiszpan rozumując w sposób taki jak ty powinnam oskarżyć mecenasa z którym pracuje,wicestaroste(nie wieluńskiego )i kilku innych panów od których systematycznie słysze:dziecinko,kwiatuszku, kotku......Mam nadzieje że wszystko sie dobrze skończy. A dlaczego mam wątpliwości co do tych aborcji. Bo na wizycie gdy potwierdził że jestem w ciąży i powiedzmy nie szalałam z radości powiedział do mnie: kwiatuszku dzieci to radość.Dzieci i szklanek nigdy za wiele jakoś zabiegu mi nie zaproponował.....A jak komus sie nie podobało rzeczywiście mógł iść do Goździka nie miałby takich problemów
wieluniaczek Przyjeżdża na zakupy czujny obserwator
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 336 Piwa: 1/1 Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-04-26, 20:05
Moja rada nie brać (kupować) tego tabolidu do ręki a jak nikt tego nie będzie czytał to się zwinie i kropka .
_________________ Witaj Gość cieszę się że jesteś i pozdrawiam Cię
Wysłany: 2007-04-26, 20:43
jstem z praszki i znam ta gazete od podszewki, tego brukowca niechce nawet mój piec do spalenia. musze ja wyrzucac do wielkich kubłów bo to taka szmata. Jezeli ktos pisze o kims takie rezczy to powinien juz prokurator reke trzymac na tej gazecie bo jezeli ten pan cos podobnego zrobił to gazeta jest pierwsza, a artykuł pewnie powstał z wypocin kogos nowego szukajcego sensacji i znalazł staruszke o ortodoksyjnych pogladach i wymysliła biedaczka aborcje. Bo miły lekarz mówi do pacjetek inaczej jak jej mąz. w praszce jest mechanik samochodowy i zawsze mówi do wszystkich sonko kochanie serduszko przyjacielu i co jego tez zamkna za molestowanie mnie, jak powie do mnie słonko czy kochany niemasz racji. znam tego mechanika od lat i wiem ze taki ma sposub bycia i jest to nawet miłe dla kobiet ze ktos mówi do ich inaczej jak mąz krzyczacy ze nieznaz sie!! a sam wie "tyle co zrobi w kibel"
ludzie nie maja za grosz wstydu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum