Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-02-05, 17:54
Cały asfalt z 18-stycznia bym zerwała (trasa z Rudy do Wielunia) i założyła nowy... Tam po prostu łata na łacie łatą pogania... Dobrze że nie ma takich mrozów, to na wiosne nie będzie tyle dziur co zwykle...
Cały asfalt z 18-stycznia bym zerwała (trasa z Rudy do Wielunia) i założyła nowy
tu by sie cos przydalo zrobic bo nienajlepiej to wyglada
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
ulice Czestochowska od Wyjazdu z Wielunia az po skrzyzowanie Ruda - Rychłowice . Droga ta jest troche lepsza niz była na poczatku roku , ale jeszcze zle sie jezdzi .
ulice Czestochowska od Wyjazdu z Wielunia az po skrzyzowanie Ruda - Rychłowice
ta ulica jest w planach do remontu
Drogi są jakie są , samochodów przybywa z roku na rok, a drogi mają już swój wiek i nadają się do remontu, nie jest to impreza tania , ale powolutku już remontują i oby tak dalej i jak najlepiej je wyremontowali , i tego życze drogowcom
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-02-18, 14:07
No cóż... jest jak jest. Pieniędzmi na łatanie dróg politycy od 16 lat nieudolnie staraja się zatkać inne dziury budżetowe. W efekcie buduje się o połowę mniej dróg niż planuje, i remontuje zaledwie 20% tego co powinno
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-02-19, 11:08
reniaa_25 napisał/a:
Ja najszybciej oddałabym ulice koło Wielunskiego Basenu
o tak tak...chociaż nie zapomnę jak na Zielonej były" kocie łby" i wracaliśmy całą grupą z basenu na boso,super ,kamienie były gorące i uwielbiałam po nich chodzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum