Bo ogólnie mam bardzo wrażliwe usta, na co dzień mam je bardzo czerwone, a gdy jets mi zimno wpadają w odcień fioletowego
A błyszczyka nie lubie, bo gdy mam rozpuszczone włosy to wszystko się klei
Ostatnio zmieniony przez Marta 2007-08-16, 13:55, w całości zmieniany 1 raz
A ja używam i jednego i drugiego. Ale pomadki tylko w delikatnym naturalnym odcieniu. Wolę mocniej zaakcentować oczy.
A polecic mogę szminke nabłyszczającą AVON (ja używam Champagne Glow)
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-08-16, 16:30
to zależy wszystko błyszczyk ślicznie wygląda ale przy wietrze i rozpuszczonych włosach to można zwariować generalnie to nie mam ulubionych, lubię nowości wszelkie, obecnie mam jeszcze wibrujące AVON, jakiś z Maybelline i Rimmera. Chyba najfajniejszy jest Maybelline;)
Ja zdecydowanie wolę błyszczyk.
Wydaje mi się bardziej praktyczny.
A, że zwykle usta maluję "na szybko" błyszczyk sprawdza się lepiej niż szminka,
bo nie jestem aż tak bardzo "umazana" przy niektórych ruchach wykonywanych w pośpiechu.
Jakiś czas temu spodobały mi się błyszczki chłodzące.
Nakładane na usta dają naprawdę fajne uczucie.
Nie przepadam za błyszczykami, szybko się ścierają, włosy się przyklejają i w ogóle mam ciemną karnację i dość ciemne usta i nie mogę znaleźć swojego koloru. Wolę szminkę (choć w moim wieku bardzo mało dziewczyn ich używa) nakładam jej bardzo mało, wręcz tylko musnę po wargach i rozcieram a i tak trzymają się dłużej i jakoś ładnie mi w winnych czerwieniach Mam ich kilka, najbardziej lubię z Oriflame
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Szminki, pomadki odpadają. Wolę błyszczyk, uwielbiam go jeść, szczególnie te smakowe, chociaż wszystkie podobnie smakują.
Najlepsza na warrry jest wazelinka, nadaje fajowy połysk i dość długo się trzyma
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-08-16, 22:16
Nic nie używam,ale chyba bardziej ze strachu,jestem na coś uczulona co znajduje sie w pomadkach czy błyszczykach i wyglądam jak bokser tak mam spuchnięte usta....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum