Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2007-10-05, 10:14 Kwiaciarnie w Wileluniu
Hej mam pytanie, gdzie mogę dostać malutkie słoneczniki... Coś takiego jak choćby w Magdzie M... Wiem durne pytanie ale moja pani zażyczła sobie takich na urodziny
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-10-05, 19:10
bob_mistrz, wydaje mi się że właścicielka kwiaciarni na przeciwko dworca jeździ na giełdę kwiatową. Jeśli tak to nie powinno być problemu żeby przywiozła je dla Ciebie. Oczywiście musisz się pojawić znacznie wcześniej
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2007-10-05, 21:53
Dominika napisał/a:
Twoja Pani ma gust
Taa... Jest orginalna i ma orginalne pomysły... Tylko to nie zawsze jest dobre
W poniedziałek ma urodziny i jutro muszę jechać i szukać, bo dzisiaj nie dojechałem
Najlepsze jest to, że ona wie w której kwiaciarni w Wieluniu są te słoneczniki, tylko mi nie powie, bo miałbym zbyt łatwo
bob_mistrz, spróbuj w kwiaciarniach:
"Gucio" na Starych Sadach,
na ul. Śląskiej na przeciwko ZUSu,
na ul. Sieradzkiej na Dąbrowie przy przejeździe kolejowym,
przy dworcu PKS,
koło Sedala.
Podałem w tej kolejności, w której uważam, że najprędzej kupisz
Witam
Słoneczniki z krajowych upraw pomału się kończą ale będą jeszcze z importu-Holandia. W "Świecie Kwiatów" mamy dostawy dwa razy w tygodniu od producentów krajowych i raz z Hollandi(częściej przed dużymi świętami). Można zamówić każdy gatunek i odmianę kwiatów ciętych (pomocny link http://www.flowercouncil....ope/default.asp ). Niestety prowadzimy tylko sprzedaż hurtową tzn kwiaty w opakowaniach zbiorczych. Ceny naszych produktów dla odbiorców hurtowych-stałych są znacznie niższe od cen dla klijetów detalicznych jest to spowodowane uwarunkowaniami rynkowymi. Niemniej szczerze zapraszam do odwiedzin i zakupów Wszystkich potrzebujących i zainteresowanych.
Pozdrawiam
Ogrodnik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum