Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 56 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2007-10-11, 13:57 {ortopeda}wieluń? Gdzie dzisiaj mogę pójść prywatnie
Witam. Z powodu kontuzji jestem zmuszony do wizyty u ortopedy...Zależy mi na tym, żeby odbyło się to dzisiaj...interesuja mnie tylko wizyty prywatne, bo sami wiecie jak to jest w szpitalach? Gdzie mogę pójść w czwartek( najlepiej badanie z USG)...Jak narazie sprawdziłem w Eskulapie, Tyrmedzie i w ZUGILu...nie wiem jak się nazywa tamtejsza poradnia...Gdzie jeszcze, albo do kogo mogę się zwrócić w tej sprawie? Najlepiej z numerami tel.
Mieszka na Paderewskiego 34, to jest jak się jedzie na cmentarz 3 maja, mija się ZUS i pierwszy skręt w lewo, bo to jednokierunkowa, po czym w następną ulicę w lewo i na samym końcu Paderewskiego, kiedy już ulica się kończy po prawej stronie jest drewniana tablica z napisem "Paderewskiego 34" oraz brzozowa aleja. Dobry ortopeda, sympatyczny człowiek.
Na tej samej ulicy mieszka pan Górski, Paderewskiego 26, również ortopeda, ale nie mam nr.
Polecam zdecydowanie dr. Zbigniewa Kaczkę. Pomógł mnie i wielu moim znajomym.
Z tego co pamiętam przyjmuje prywatnie u siebie w domu od 16 w każdy wtorek i piątek.
Jeśli jest potrzeba, podam namiary na PW.
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 56 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2007-10-13, 16:42
Dzięki za wszystkie inf. W końcu wylądowałem u dr Górskiego...zalezało mi na czasie, także poszedłem do pierwszego, ktory mnie przyjął. Kolarstwo zobowiązuje do dbania o kolana...;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum