Dylemat pomiedzy Kodakiem Z 740 a Olkiem c-765...kodak troche drozszy ale słyszalem ze owiele lepszy...co sadzicie???
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-12, 18:23
Paweł napisał/a:
słyszalem ze owiele lepszy
Jak bym miał wybierać pomiędzy tmi aparatami, to na pewno wybrałbym Oleksego i zero namysłu! Miałem już raz Kodaka
BTW, jeśli masz dylemat, to porównaj specyfikacje oby dwóch aparatów, zobacz na zdjęcia próbne i będziesz miał odpowiedź na swój dylemat. Bo nikt nic konkretnego Ci nie powie, tylko tyle że pokaże specyfikacje i na tym się skończy. Najlepiej jak sam podejmiesz decyzje, bo to w końcu Ty z tego będziesz korzystał i Ty wiesz najlepiej który aparat Ci będzie odpowiadał, a później jak Ci ktoś doradzi, to jeszcze możesz być nie zadowolony. Także Twoja decyzja
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-12, 18:33
nie no tak sie pytam moze tkos sie bawił wiecej czy cus ;] wiadomo ze dezycje ja podejme
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-12, 18:46
Podałem Ci stronkę, tam znajdziesz wszystkie rzeczy którę Ci powinny pomóc
Życzę dobrego wyboru
Jesli chodzi o Kodaka, to jest to jedna z najgorszych firm na rynku produkujacych cyfrowe kompakty. Nie wiem jak wyglada sprawa z DSLR 12MPx, ale kompakty sa srednie w stosunku do konkurencji. No chyba, ze sie cos zmienilo od paru miesiecy.
Wysłany: 2005-09-12, 19:37
Czyli ze lepszym wyborem jakosciowo bedzie olek
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-12, 22:04
Paweł, pod każdym względem będzie lepszy Olek Jak już Ferbik mówi, że kaszana, to tak jest
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-13, 09:15
Moim zdaniem lepszym wyborem w tym przypadku bedzie Olympus.
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-14, 12:16
Paweł, no i co wybrałeś za sprzęt w końcowej fazie?
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-14, 14:00
heheh nie chce zapeszać ale jesli moj plan wypali to prawdopodobnie CANON PowerShot S2...jesli nie to olka kupie
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-14, 14:30
Skok cenowy sporo, ale warto zainwestowac w ten aparat. IS sie swietnie sprawdza, duzy zakres ogniskowej. I na karty CF No i to Canon
Blink, S2 za taka cene ?? Blink... opanuj sie... w tej cenie juz mozna wyhaczyc 300d z kitem...
Wysłany: 2005-09-14, 22:17
Ferbik napisał/a:
S2 za taka cene ??
Ale za jaką cenę? Za 1800 zł już się wyrwie Canona S2 IS, aczkolwiek jeśli Ferbik pisze, że można lepszy sprzęt wyrwać... chociaż i tak by się nie skusił, bo używany.
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-15, 21:04
Ferbik napisał/a:
Blink, S2 za taka cene ?? Blink... opanuj sie... w tej cenie juz mozna wyhaczyc 300d z kitem...
He,he,he bo ci przypomne nie tak dawna rozmowe i Twoje obiekcje jak proponowalem w zamian kompakcika D30
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum