Przez ten okres zmieniło się wiele, pozyskaliśmy wiele wartościowych osób, co staramy się też wyrażać Kiedyś w tamtym okresie znalazło się parę nieżyczliwych osób, które skreślały to forum między innymi pod moją wodzą, że padnie, że będę tu sam, że inne takie dziwne rzeczy, życząc mi jak najgorzej Jak widać forum istnieje, ma się dobrze, o czym świadczy rosnąca z dnia na dzień liczba forumowiczów, jak również frekwencja w pisaniu postów
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę szybkich transferów na forum
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-01-06, 15:08
No i po przeczytaniu Waszych postów tutaj, aż sam zajrzałem do swojego profilu, celem wspomnień, i tak;
Jestem z Wami od 4.03.2006 (niedługo beknie dwa lata ), zdążyłem wypocić 892 posty, sam postarałem się o nowych 37 tematów i dodałem łącznie 122 załączniki, jak i jestem autorem 3 ankiet. A…. i dorobiłem się też jednego ostrzeżenia , gdzieś na samym początku mojej bytności tutaj .
Rzeczywiście, stare czasy, bywało i bywa oczywiście różnie, jak to przy każdym ludzkim dialogu, ale ja to forum podsumowuję zdecydowanie na plus ( to moje zdanie, inni mogą mieć o mnie, całkiem odmienne ). A skoro taki wątek powstał, to pewnie Wieluń BIZ zbliża się do jakiejś okrągłej rocznicy swego istnienia, której? Bo szczerze mówiąc nie wiem, a szukać też jakoś dzisiaj przy niedzieli mi się nie chce
Ale już teraz widzę że w porównaniu do innych, to nowicjusz jestem, dlatego wszystkim co tworzyli to forum, życzę wszystkiego najlepszego .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum