W co ubieracie swoje zmysły i skórę?
Dominisia wierna jest Calvin Klein "ETERNITY" od... '39 - podobno ludzie wierni pewnym zapachom są również wierni w miłosci (jesli naprawde kochaja), w przeciwienstwie do zmieniajaych zapachy (i nietylko ) jak rekawiczki.
ja uwielbiam perfumy marki Naomi Campbell, zapach "Naomi Campbell" i "Mystery" , zawsze i tak je wybieram, nawet jak obiecuje sobie kupić jakies inne
Basiu !!!!! bardzo trafny wybór....podobnie jak ja wybrałaś Naomii Cambell !!są niesamowite zawsze je kupuje ..najlepsze sa te srebrne z brokatem...niezawodne i długo pozostawiają zapach na ubraniu i nie tylko ...Uwielbiam je
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
U mnie od roku 45 goszczą perfumki Hugo Boss "Intense" - kocham ten hipnotyczny zapach
Ostatnio był wyjątek Giorgio Armani "Mania" - też piękny zapach, jednak wróciłam do poprzednika
Może i nierdzewieje, ale z wiekiem gusta zapachowe się zmieniają, przynajmniej u mnie Pamiętam czego używałam jak miałam -naście wiosen Nie wiem czy teraz bym tego użyła
A nawiasem mówiąc to na wiosnę-lato polecam zapaszek - Lacoste Pink
ale z wiekiem gusta zapachowe się zmieniają, przynajmniej u mnie
No masz racje masz masz kiedyś używałam BU różowego teraz jak wącham ten zapach to wydaje mi się zbyt słodki i dziecinny jakoś nie mam przekonania...i teraz bym już sie nie pachniła tym zapachem jak pisałam używam Naomii Campbell (tych złotych) i jestem zadowolona maja śliczny trwały zapach i zawsze będe do nich wracać..jak do pierwszej miłośći .. chodziaż ostatnio sie skusiłam na Gabryjele Sabatinii ..zapach do przyjecia jako jedyny przypadł mi do gustu ze wszystkich które wąchałam w perfumerii..zobaczymy czy wezmę z nią rozwód czy możę zostaniemy na zawsze razem...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
nie wiem czy z wyborem perfum jest jak u mężczyny, bo u nich podobno do 40 roku powinno sie zmieniac perumy co jakis czas, ale po 40 być juz wiernym jednej marce. tak wiec nie wiem czy u kobiet to sie prawdza, bo my wolimy raczej mieć jeden zapach, i to bardzo charakterystyczny, żeby mężczyzna juz do konca zycia go z nami wiązał
ja tak jak pisalam uwielbiam Naomki ale one są hmm... jakby to powiedziec takie wieczorowe a na codzien używam lżejszych np. pret a porter
Wysłany: 2006-03-09, 15:26
macie szczęście ja niemoge znaleść zapachu dla siebie , jeszcze ani razu nie kupiłam dwa razy tych samych perfum, to jest dopiero porażka.... w żadnym nie czuje się na tyle dobrze żeby mieć go cały czas..... raz znalazłam fajny ale zapomniałam jego nazwe odrazu jak spojrzałam na cene 400 zł. za 50ml., ja to mam gust
macie szczęście ja niemoge znaleść zapachu dla siebie
szukaj wytrwale a znajdziesz ten zapach tą miłość ... z perfumami jest jak z facetem .. albo sie ma jednego na całę życie albo sie zmienia jak rękawiczki
Wysłany: 2006-03-10, 07:42
Malinka napisał/a:
albo sie ma jednego na całę życie albo sie zmienia jak rękawiczki
.... co ty nieopowiesz, jakbys znała moja tajna czarną liste wsumie to prawie remis tyle jednego i drugiego się przewineło , że ..... chyba się przejde do perfumerji ... może znajde przynajmniej "jedyny" zapach
Wysłany: 2006-03-10, 13:51
tak pozatym, co myślicie o zapchach męsko - damskich?
Ja najchętniej używałabym męskich perfum, ale niewypada .... wiec ograniczyłam się do granatowej niwejki pod paszki ale i tego..... mi zabroniono
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum