A wiec moze ja cos od siebie:
4 - przeszkadzaja szczyty choinek, niebo ma nieciekawy kolor
3 - slabe kontrasty, zle skadrowane ze wzgledu na szczyty choinek a przede wszystkim na kawalek dachu.
2 - cialbym do panoramki usuwajac zbedny dol ale ogolnie najlepsze z tych wszystkich. Wyciagnalbym tylko troche kontrast na ostatnim planie
1 - nie wiem co chcialas pokazac na tym zdjeciu: czy trakcje elektryczna czy ostatni plan, czyli pasmo gorskie. Jesli to drugie to przewody kolejowe psuja caly efekt dodatkowo kawalek drzewa w LG.
To tak na poczatek ode mnie
Podobają mi się Twoje zdjęcia , choć z technicznego punktu widzenia to nasz naczelny fotograf, czli Ferbik zapewne ma rację
Wysłany: 2005-09-17, 09:41
J_a_r_o_, Ferbika chyba nikt nie przebije swoimi zdjęciami, chłopak ma talent i wie co robi
BTW, też bym chciał tak foty cykać
DiabliczQa [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-18, 14:45
luzzz ja nie jestem jakims fotografem ostatnia fotka to akurta z auta byla wiec jak dla mnie to wyszla:P zreszta trudno w tych miejscach bylo zrobic musialm sie powspinac po krzakach :P hehehe ale udalo sie:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum