Czy w Wieluniu można wykonać kolposkopię?Lekarz stwierdził u mnie nadżerkę szyjki macicy, kolejna pani zaprosiła na wypalankę, ale ja jeszcze nie rodziłam! Chcę się upewnić, czy to na pewno nadżerka, a jeśli się potwierdzi muszę ją usunąć Stąd kolejne pytanie, czy wieluńscy lekarze dysponują tylko wypalanką? Jeśli jest ktoś, kto usuwa laserowo lub wymraża to bardzo proszę o namiary
hmm z nadżerką rownież walczyłam, i w sumie usunęłam ją w Wieluniu prywatnie za pomocą zamrażania u córki Gułowej- nazwisko mi zawsze wyleci z głowy .
Zabieg wykonywalam 3 lata temu i jak dobrze pamietam kosz między 200 a 300 zł z gwarancją, że gdyby coś się odnowiło domrażanie jest gratis.
U mnie nic takiego się pojawiło.
tel do niej skombinuje, w chwili obecnej nie mam
ta pani to- Joanna Gruszczyńska-Walczak (specjalista ginekolog- położnik)
Z tego co pamiętam ona raz w miesiącu na soboty przyjeżdżała do Wielunia na wizyty i przyjmowała u swojej mamy.
ul. Sienkiewicza 10 Wieluń - tel 43 843 41 31
Na co dzień jest w Lodzi.
ul. Piotrkowska 121/57 -tel 42 632 99 98
Telefon prywatny o ile nie zmieniła to 502 641 641 znalazłam również mail jogru1@poczta.onet.pl
Pamiętam, że jakiś czas temu rodziła dzidziusia, więc nie wiem jak jest na chwilę obecną z przyjęciami, Ale jak zadzwonisz na pewno się wszystkiego dowiesz, ja polecam
Dziękuję bardzo za informacje, dostajesz ode mnie "pomogła" Czekam na kolejne informacje, to jest dla mnie bardzo ważne, tak jak dla każdej kobiety dlatego muszę się za to dobrze zabrać, bo słuchając lekarki w przychodni ręce mi opadły.
U mnie też lekarz stwierdził nadżerkę. Nie miałam zabiegu, gdyż jest ona maleńka i w dodatku badanie cytologiczne bardzo dobrze wypadło więc lekarz uznał , ze nie będzie nic ruszał w dodatku, że ja jeszcze nie rodziłam. Ja chodze do dr Puławskiego. Niestety nic nie wspomniał o metodzie jaką w razie potrzeby u mnie zastosowałby.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum