Wiecie może gdzie w Wieluniu mogę tanio naprawić telewizor ? Byłem u Pana z serwisu RTV na 18-go stycznia ( obok Zbyszka ) ale powiedział że naprawa może kosztować nawet 300 zł A może macie wśród znajomych jakieś "złote rączki" które znają się na TV ?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Na ul. Krótkiej jest, ale domyślam się że już tam byłeś.
Nie chciałbym cie rozczarować, ale ja jak oddawałem stary mkonito CRT do naprawy, to koszt był 50zł(za tyle mógłbym kupić używany w lepszym stanie), czasem po prostu zbyt dużo pracy przy naprawie a części też sporo kosztuja..
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2008-05-09, 18:08
Kiedyś przypadkiem dowiedziałam sie że np .przy telewizorze to juz 40 zł za samo otwarcie pokrywy.Części zalezy jakie ,czasem to są naprawdę groszowe sprawy,bardzo często np 80 gr.Wiem bo do Odzia trafiały telewizory z Zuritu,albo rzekomo nienaprawialne,albo cena zwalała z nóg.Okazywało sie ze zepsuta była pierdoła.Tak to jest z tymi co naprawiają ,w rzeczywistosci koszt naprawy pare złotych ale oni powiedzą ze kilka razy więcej.
jest jeden który jest naprawde uczciwy... Jak zawiozłemmu telewizor to mi powiedział że nie podejmie się naprawy bo była sprawa z elektroniką i bez schematu ani rusz. Za diagnozę nie wziął ani grosza.
Nie pamiętam jak się nazywa ale ma warsztat w domku jednorodzinnym przy Młodzieżowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum