Wysłany: 2008-05-19, 13:41 Pomoc w projekcie z Ekonomiki i Diagnostyki
Mam pytanie, czy ktokolwiek miał styczność z tą dziedziną ?? Ja aktualnie przymierzam się do napisania pracy zaliczeniowej z tego, i byłabym wdzięczna za pomoc, w skrócie powiem o co chodzi:
Wymyślam problem który będę "diagnozować" najprostszy przypadek to np. wybór telefonu z pośród ofert na rynku, w tabeli morfologicznej wyznaczamy funkcje telefony, cenę i inne kryteria, a następnie wykazujemy sprzeczności i zakazy (np. nokia3310 nie może mieć kolorowego wyświetlacza) później rozrysowujemy to na drzewie i odcinamy gałęzie pełne i tu się zaczyna mój problem, bo nie wiem jak to dokończyć oraz zinterpretować
Jeżeli ktokolwiek wie o czym ja tu w ogolę napisałam to dajcie znać:) a może jakim trafem ktoś miał ten przedmiot i ma jakiś przykład rozwiązany.
Nowe zdania rozpoczynamy pisząc je z dużych liter.
Odnosi się to min. do tematu topicu.
Poprawione.
J.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum