Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-06-09, 21:06
Obecnie sklep komputerowy przeniesiony jest już na przód... Jeszcze dodam, że możesz znaleźć w hurtowniach papierniczych - Papier Serwis na Głowackiego, i DM na Warszawskiej, ale na początku uderzałbym do Mega i Traffic'u
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-06-09, 21:52
A co chcesz przegrać film, który "ma 9GB"? Jeśli tak to nie ma sensu bo płyty te są dużo droższe a tak na prawdę film jest na zwykłej płycie 4,7GB a jest tylko zabezpieczona, jeśli chcesz to mogę złamać te zabezpieczenia.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Posty: 325 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-06-12, 12:10
A nie lepiej kupić pen drive 8 GB za 68zł?
Po pierwsze wystarczy na "zawsze", a po drugie jest wygodniejsze niż nośnik DVD. No i szybciej się kopiuje i niż nagrywa płytę.
Ponadto nie rozumiem czemu nie możesz podzielić pliku na dwa woluminy po 3 GB i nagrać na dwóch oddzielnych płytach i po prostu rozpakować w jeden plik ?
Pomogła: 9 razy Wiek: 33 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2008-06-12, 13:27
Bo tak mi będzie wygodniej?
Jest mi potrzebny cały, a nie w dwóch częściach. Dlaczego? Bo nie mam ochoty za kazdym razem tego wypakowywac gdy będzie mi potrzebne. Może u Ciebie takie coś wypakowywało by się migiem, ale dla mnie to jest kwestia kilku godzin.
Poza tym co.. kupie pendrive'a za siedem dych i będę trzymać na nim tylko ten jeden plik ciągle? Co to za interes?
Czy nie lepiej kupić tę jedną dziewiątkę w trafficu za 3.50. Co tez zrobiłam. I mieć to nagrane raz na zawsze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum