Może jeszcze jakoś nr 1 od dołu mi przypasowało troszkę do gustu, ale czegoś mi brakuje. Reszta mnie nie rusza, wręcz w drugą stronę, odrzuca mnie troszkę...
dla mnie 4 i 2 spoko, ale reszta.... no cóz nie podobają mi sie wszelkie nienaturalne przeróbki zdjęć
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-29, 13:29
heh bawilem sie wlasnie w przerobke dlatego "gnioty";) w 1 i 3 dalem tylko sepie, nic wiecej, a w reszcie kolory troche pozmienialem, zeby zamonotonnie nie było
Wysłany: 2005-10-06, 22:15
mi osobiscie podoba sie 2.jpg moze i jest taki oklepany ale mimo wszystko mi sie podoba kazdy ma inny gust i wlasne zdanie
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-07, 08:23
Daro napisał/a:
mi osobiscie podoba sie 2.jpg
Nie jest złe, aczkolwiek kolory jakieś takie bardzo rażące i kadr ścięty
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-07, 15:44
uciecie to akurat specjalnie, zdjecie macro tył i tak byl by niewyrazny, skupiałem sie raczej na kropli. a z kolorami była zabawa w oprogramowaniu heh pozdro
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-09, 12:45
Paweł, wrzuć oryginalne zdjęcie, bo jestem ciekawe jak wygląda. Te kolorki mi trochę nieodpowiadają, ale jak wiadomo każdy ma inne gusta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum