Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-08-19, 16:22
majk-el napisał/a:
W jakim czasie można w Wieluniu rozdać 1000 ulotek na ulicy?
To zależy czy chcesz to zrobić solidnie, czy na łapu capu. Jeśli to pierwsze, tzn. jedna ulotka jeden człowiek, musisz znaleźć w Wieluniu ulicę, o w miarę dużym natężeniu ruchu pieszego.
A tak na marginesie, to owo pytanie w jakim kontekście jest zadane?
Wracając do tematu, to dni targowe mogą być obfite w lud maszerujący po wieluńskich ulicach, że nie wspomnę o samym targowisku.
Jednym słowem, jest to pytanie, na które ciężko jednoznacznie odpowiedzieć, dlatego jak będziesz miał już jakieś konkretne dane, poparte praktyką, a nie teorią to daj znać .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2008-08-19, 17:32
miko 005 napisał/a:
To zależy czy chcesz to zrobić solidnie, czy na łapu capu. Jeśli to pierwsze, tzn. jedna ulotka jeden człowiek, musisz znaleźć w Wieluniu ulicę, o w miarę dużym natężeniu ruchu pieszego.
Wracając do tematu, to dni targowe mogą być obfite w lud maszerujący po wieluńskich ulicach, że nie wspomnę o samym targowisku.
Jednym słowem, jest to pytanie, na które ciężko jednoznacznie odpowiedzieć, dlatego jak będziesz miał już jakieś konkretne dane, poparte praktyką, a nie teorią to daj znać .
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-08-19, 17:58
majk-el napisał/a:
miko 005 - ile ulotek rozdałeś w Wieluniu?
Ani jednej , dlatego zadałem pytanie;
Cytat:
bo nie sprecyzowałeś konkretów, i wziąłem to za pytanie retoryczne .
No ale teraz wiem już o co Ci chodziło, i przepraszam za „zaśmiecanie” podjętego przez Ciebie wątku.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum