Dziś wyglądając sobie przez okno zauważyłem taką niespodziewaną sytuację. Na trzecim piętrze siedzi "kiler maczo morderca" ze szpanersko opuszczonymi nogami. Obok słodka niewiasta i palą fajeczki. To jakiś nowy pomysł na podryw jest? a jakby tak gość wypadł?
Edit:
Zamazałem twarze
Administrator
okno.JPG to nowy pomysł na podryw?
Plik ściągnięto 140 raz(y) 69,75 KB
Ostatnio zmieniony przez Administrator 2008-08-28, 22:31, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2008-08-28, 15:11
Cóż zapewne trafiłby do szpitala.
Jest to za pewne dorosły człowiek więc powinien wiedzieć co robi i jest to jego prywatna sprawa. Jeżeli oczywiście nie narusza tym praw innego człowieka. (mieszkańców bloku)
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-08-28, 17:14
Kurcze, chyba muszę zacząć podążać za najnowszymi trendami i też uskuteczniać podobne formy podrywu, bo widzę że dziewczynie bardzo to odpowiada Aczkolwiek do tego celu przydałoby się mieszkanie na 10 piętrze, większe emocje by były
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
zawsze możesz zamknąć oczy. Uważam tylko, że jakbym w tym momencie np. spał i ten głąb wypadłby z okna, to przyjechałaby karetka na sygnale. Wtedy by mnie zbudziła, co by mnie strasznie zdenerwowało. A co z nim? Mało mnie to interesuje!
jestem takim amatorem internetowym, że nie umiem. niech to zrobią w takim razie moderatorzy lub administratorzy. Ja chciałem tylko pokazać debilizm i idiotyzm zachowania pewnych ludzi, a wy się zajmujecie pokazywaniem twarzy!!!
To tak jakby kogoś lali na ulicy, a dla was ważne jest czy widać twarz pokrzywdzonego, a nie jak mu pomóc!
Hmm... pamiętam w czasach szkolnych, w internacie we Wrocławiu często siadałyśmy na parapecie z koleżankami i patrzyłyśmy się na przejeżdżające pociągi, więc mnie w sumie nie zdziwiła ani nie oburzyła ta fotka. Każdy jest kowalem swojego losu i każdy odpowiada sam za swoje czyny i błędy.
chlopczyk, jak Cię tak to oburzyło to zamiast robić fotki to trzeba było do nich krzyknąć i upomnieć że takie siedzenie na parapecie jest niebezpieczne.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-08-29, 10:03
glizda napisał/a:
chlopczyk, jak Cię tak to oburzyło to zamiast robić fotki to trzeba było do nich krzyknąć i upomnieć że takie siedzenie na parapecie jest niebezpieczne.
Podchodząc w taki sposób to żadne media nie mają sensu - po co pisać o problemach czy pokazywać je w telewizji - lepiej niech dziennikarze pomagają biednym, niech pouczają moralnie przestępców i tropią bandytów...
Z wizerunkiem problem już rozwiązany więc nie róbmy OT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum