Wysłany: 2005-10-12, 21:42 Polska przegrała z Anglią
Reprezentacja Polski przegrała na stadionie Old Trafford w Manchesterze z Anglią 1:2 (1:1) w ostatnim spotkaniu grupy 6. eliminacji piłkarskich mistrzostw świata. Obie drużyny już wcześniej zapewniły sobie awans do przyszłorocznych finałów.
Zwycięstwo dało Anglii pierwsze miejsce w grupie. Polacy zakończyli rozgrywki na drugiej pozycji.
najwazniejsze ze jestesmy na MŚ dzisiejszy meczyk....hmm...bywaly lepsze, ale coż mozna poradzic min. na kontuzje.... trzeba poprostu sie cieszyc i gratulować chlopakom MŚ:)))
Pokazał co potrafi
BTW, a jeśli chodzi o reprezentacje, to ja nie wiem gdzie Oni się pchają na MŚ, chyba tylko po to, aby się skompromitować, bo to co dziś pokazali, to porażka. Anglici owijali ich jak chcieli
ywis - bez przesady, nie było tak źle. W pewnych momentach to Polacy robili a nimi co chcieli. Ale skończyło się jak się skończyło i trudno. Zobaczymy co pokażą na MŚ... Mam nadzieję, że chociaż wyjdą z grupy.
Tylko nierozumiem dlaczego Janas nie ściągnął Rasiaka... A zrzucił z boiska Smolarka... Ugh, wkurzyłam się przez to
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-14, 09:55
MaRtUsIcAaA napisał/a:
W pewnych momentach to Polacy robili a nimi co chcieli.
Dobrze, że napisałaś w pewnych , tyle że to Anglia była w ponad 60% przy piłce
My ogladalismy na sali, ale cisze mamy od 21 wiec musielismy wylaczac i udawac ze spimy (kurde jak dzieci ) no ale wszystkie bramki widzialem
Przestraszyli sie nasi Anglikow:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum