Mam pytanie czy ktoś z forumowiczów znających się na komputerach i instalacjach internetowych bywa w Łodzi?
Mam w Łodzi internet z TOYA ale coś pokręciłam w kablach i połączeniu lokalnym i nie mam internetu i nie wiem gdzie jest problem.
Jeśli znajdzie się taka osoba to podaje mój numer gg 7725852. Proszę o kontakt to ewentualnie umówimy sie jakos z terminem.
Dziękuję i pozdrawiam.
_________________ "Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne."
perełka zadzwoń do pomocy technicznej "Toya". przedstaw problem, mnie zawsze pomogli.Przygotuj numer modemu który posiadasz.
Tel. (042)631-80-04
Mail. helpdesk@toya.net.pl
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Jeśli przyczyną jest kabel lub oprogramowanie do przesyłu internetu, to Toya ma własnych serwisantów.Zadzwoń, fachowiec przyjdzie, sprawdzi kabel i ustawi parametry w oprogramowaniu. Nie wiem jak jest dziś, kiedyś taka usługa była bezpłatna.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum