Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-12-28, 15:52 Nasze choinki !!!
A może by tak mały konkurs na najładniejszą forumową choinkę
Robimy fotki naszych choinek, ubranych w naszych mieszkaniach, domach, na podwórkach, byle czym, można nawet z telefonu , wrzucamy tutaj i ……….. wszystkie wygrywają .
Ja tym razem nie będę pierwszy, bo moja jest dosyć oryginalnym wynalazkiem, ale jak tylko parę Waszych zobaczę to i swoją umieszczę na widoku publicznym .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-12-29, 13:02
No glizda, edzia i odziu, karcia, macie bardzo piękne choineczki. I aż się boję pokazać swój wynalazek, ale niestety z braku miejsca musiałem pokusić się o coś takiego . Może to na fotce nie oddaje całego swojego uroku, niemniej ogólnie wygląda to nieźle . Chyba dla spokojności sumienia tak się tłumaczę .
PS. czekamy na pozostałe okazy
6..jpg
Plik ściągnięto 170 raz(y) 175,36 KB
4.jpg
Plik ściągnięto 188 raz(y) 220,09 KB
16.jpg
Plik ściągnięto 178 raz(y) 226,37 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum