W moim urządzeniu wielofunkcyjnym skończył się czarny tusz, (pojemniki do każdego koloru są oddzielnie wymieniane) i okazuje się, że kolorem też nie mogę drukować, chociaż są pełne jeszcze... Czy jest jakaś możliwość ustawienia tego? Chcę drukować cokolwiek i pojawia się komunikat wymień tusz.
W moim urządzeniu wielofunkcyjnym skończył się czarny tusz, (pojemniki do każdego koloru są oddzielnie wymieniane) i okazuje się, że kolorem też nie mogę drukować, chociaż są pełne jeszcze... Czy jest jakaś możliwość ustawienia tego? Chcę drukować cokolwiek i pojawia się komunikat wymień tusz.
no to masz problem tak to jest jak się czeka aż się skończy zamiast się zabezpieczyć:p
_________________ Żeby tak zarobić i się nie narobić;)
W mojej KM nie ma takiej opcji, żeby drukować cokolwiek na czymkolwiek, jeśli wysiada jeden toner kolorowy Maszyna staje i dopóki nie wymienisz tonera, nie pójdzie dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum