Zamierzam wymienic w najblizszym czasie instalacje elektryczna w mieszkaniu. Ktos posiada namiary na jakiegos dobrego i w miare taniego fachowca? Opinia rowniez mile widziana. Jestem ciekawy przede wszystkim ile wynioslby koszt wymiany bez robienia bruzd w scianie. Ilosc punktow elektryczny <10 Z gory dziekuje
Swoją drogą, macie jakieś informacje, że podobno spółdzielnia ostatni rok za darmochę wymienia instalację elektryczną w mieszkaniach spółdzielczych dla tych osób, które złożyły odpowiedni wniosek w tej sprawie?
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 449 Piwa: 12/1 Skąd: z samiutkiego piekła
Wysłany: 2009-02-04, 10:35
W zeszłym roku (2008) spółdzielnia za darmo wymieniała instalację w lokalach po złożeniu
odpowiedniego podania.
W sumie to najbardziej ucierpiał przedpokój. Do wycinania bruzd firma ma maszynę podłączoną
do odkurzacza więc nawet nie ma dużo pyłu w mieszkaniu. W ogóle to starają się jak najmniej
"nabrudzić" ode mnie mają wielki plus za "całokształt".
Czas wymiany 3 dni.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-02-04, 10:54
Rybak napisał/a:
W zeszłym roku (2008) spółdzielnia za darmo wymieniała instalację w lokalach po złożeniu
odpowiedniego podania.
W sumie to najbardziej ucierpiał przedpokój. Do wycinania bruzd firma ma maszynę podłączoną
do odkurzacza więc nawet nie ma dużo pyłu w mieszkaniu. W ogóle to starają się jak najmniej
"nabrudzić" ode mnie mają wielki plus za "całokształt".
Czas wymiany 3 dni.
U mnie też spółdzielnia 3 lata temu za darmo wymieniła instalację, gdy remontowaliśmy mieszkanie.
A co do tego nabrudzenia no to w tym wypadku akurat tak nie było Ja akurat zakładałem listwy pod boazerię + panowie zaczęli kuć to w domu był taki sajgon, że potem już nie byłem w ogóle zdziwiony tym że panowie przyjechali w maskach.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-02-04, 17:33
Przepraszam za OT ale nie będę zakładał dla tych pytań oddzielnego wątku:
Za darmo czyli jak rozumiem na koszt spółdzielców? Czy też pozyskali jakiegoś sponsora zewnętrznego?
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum