Wiek: 49 Dołączył: 13 Lut 2009 Posty: 9 Skąd: Cała Polska
Wysłany: 2009-02-13, 22:11 FM Group... Ubieramy Świat w zapachy...
Zapraszam w podróż z firmą FM Group. Podróż która otworzy przed Tobą nowe perspektywy. Pragnę odkryć przed Państwem fantastyczny świat kosmetyków i perfum FM Group. FM GROUP jest międzynarodową firmą z branży perfumeryjnej działającą w sektorze MLM (Multi-Level Marketing).
W Polsce FM GROUP działa od 2004 roku, natomiast dynamiczną ekspansję na rynki zagraniczne firma rozpoczęła już w roku 2005. Obecnie w skład FM GROUP wchodzi wrocławska centrala FM GROUP World oraz 38 oddziałów w kilkudziesięciu krajach w Europie, Ameryce Północnej, Australii, Afryce i na Bliskim Wschodzie. W planach firmy na rok 2009 znajduje się między innymi otwarcie filii w Japonii, Wietnamie, Brazylii, Egipcie, Kamerunie, USA, Belize, Kostaryce, Indiach itd. Rozszerza się również asortyment FM GROUP dziś, obok ponad stu piędziesięciu linii zapachowych perfum i wód perfumowanych proponujemy także wysokiej jakości produkty kosmetyczne, między innymi balsamy do ciała, żele pod prysznic, dezodoranty, pianki do golenia, roll-ony, perfumy do włosów itd. W XII.2008 r. do sprzedaży weszła specjalna linia FM FOR HOME w której znajdują się najwyższej jakości: odświeżacze powietrza, mydła w płynie, odplamiacze, płyny do czyszczenia dywanów, paneli, szyb, pielęgnacji mebli, naczyń, łazienek, udrażniacze rur, płyny do mycia blatów kuchennych, kuchenek, WC, płyny do prania i płukania, ścierki itp.
Od początku swego istnienia firma współpracuje z firmą Perfand, zakładem produkującym wysokiej klasy perfumy. Ta mieszcząca się w podwrocławskich Psarach firma szybko rozbudowuje swoją infrastrukturę w związku z rosnącymi wymaganiami FM GROUP. Drugim kluczowym partnerem FM GROUP jest niemieckie przedsiębiorstwo DROM Fragrances Interational producent jednych z najlepszych kompozycji zapachowych.
Atuty firmy FM Group:
-Zapachy identyczne z zapachami perfum najlepszych światowych marek, robione przez jednego z potentatów w tej branży firmę DROM,
-Wysoka trwałość zapachu,
-Szeroka gama produktów,
-Niska cena dystrybutora,
-Wysoka marża - 43%, co daje spory zysk na produkcie,
-Świetnie skonstruowany plan marketingowy,
-A najważniejsze, bardzo szybkie dostarczanie produktów wprost do Twojego domu (zamawiasz dziś do godz.13.00 to na drugi dzień perfumy masz u siebie.
-Łatwość i wygoda zamawiania poprzez sklep internetowy, telefon, fax lub e-mail.
-Możliwość bieżącego wglądu w obrót swój i grupy oraz aktualne zarobki,
-Żadnych dodatkowych i ukrytych opłat dla Ciebie i Twoich współpracowników
Jestes zainteresowana lub zainteresowany???
e-mail: fmworld@gazeta.pl Tel. +48 512 420 237 Lider FM Michał Krajczok.
Zapraszam na moja stronę: www.perfumo.fm-world.org
perfum 813a.jpg
Plik ściągnięto 193 raz(y) 84,84 KB
Ostatnio zmieniony przez Administrator 2009-05-20, 14:54, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-02-16, 10:35
Zdecydowanie pan pomylił firmy, nasze produkty nie sa sprzedawane na stoiskach ani na zadnych rynku, w centrum itd. Jest to MLM, wieć prosze nie obrażac firmy i wpierw sie zorientowac a potem mówić takie bzdury. Nie zycze sobie tego.
Wysłany: 2009-05-20, 11:31
Witaj w pachnącym świecie FM!
Widzimy, że i Ty odkryłaś(eś) magię naszych zapachów. To oczywiste, przecież
tworzymy dla Ciebie wyjątkową ofertę. Proponujemy Ci szeroki wybór
zapachów – delikatnych i orzeźwiających, ponętnych i zmysłowych,
klasycznych i wyrafinowanych...
Doskonale rozumiemy Twoje potrzeby.
Widzimy też, że pragniesz podzielić się swoim odkryciem z innymi,
wprowadzić ich w świat naszych produktów.
My, podobnie jak Ty, lubimy dzielić się radością.
Kiedy zauważyliśmy, że nasze produkty cieszą się tak dużym
uznaniem wśród klientów, postanowiliśmy zadbać o to, by poznało
je i pokochało jak najwięcej osób. Udało nam się.
Obecnie FM GROUP to marka rozpoznawana i ceniona w kilkudziesięciu
krajach na całym świecie. Produkty marki FM GROUP wytwarzane są na bazie kompozycji zapachowych kreowanych przez DROM Fragrances – światowego lidera w tej branży.
Dzisiaj i Ty możesz dołaczyć do naszego międzynarodowego zespołu.
Zapraszam do współpracy!
Wysłany: 2009-05-20, 14:07
Panie Michale, z tego miejsca chce panu pogratulować pieknego Mercedesa. Dzięki też panu pomocy ja sama za niedługo odbiore bordowego mercedesa. Naprawdę dziękuję za cała współprace i poświęcenie Mi jak i mojej grupie czasu, mimo tej odległości.
Panie Michale, z tego miejsca chce panu pogratulować pieknego Mercedesa. Dzięki też panu pomocy ja sama za niedługo odbiore bordowego mercedesa. Naprawdę dziękuję za cała współprace i poświęcenie Mi jak i mojej grupie czasu, mimo tej odległości.
Ja też gratuluję Nie ma to jak napędzanie koniunktury
Wysłany: 2009-06-30, 23:29 Re: FM Group... Ubieramy Świat w zapachy...
Lider FM napisał/a:
Atuty firmy FM Group:
-Zapachy identyczne z zapachami perfum najlepszych światowych marek, robione przez jednego z potentatów w tej branży firmę DROM
Lubię markowe perfumy i kupuje sobie je co jakis czas. Zakupiłem takze produkty oferowane przez firme fm i stwierdzam ze perfumy oferowane przez fm group nie są identyczne. Są co najwyżej podobne.. i przypominaja oryginał.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 85 Skąd: Małyszyn/Katowice
Wysłany: 2009-07-01, 21:28
mka napisał/a:
stwierdzam ze perfumy oferowane przez fm group nie są identyczne.
potwierdzam, dodatkowo występują problemy z dyszami, to znaczy dysza ma wielkie otwory zmniejszające prędkość perfum na wyjściu. Lecą krócej i w większej ilości. Skutek? Więcej perfum wylewasz na siebie, niż Tobie zwykle potrzeba.
Identyczne nie są macie rację, bo gdy kupuję Celvin Kleina to mam wodę toaletową o zaperfumowaniu 10-12% a FM z tą samą kompozycję zapachową dostaję zaperfumowanie 16%.
Identyczne nie są macie rację, bo gdy kupuję Celvin Kleina to mam wodę toaletową o zaperfumowaniu 10-12% a FM z tą samą kompozycję zapachową dostaję zaperfumowanie 16%.
W FM najciekawszy jest jednak biznes...
Tak to prawda tylko kupujac swoja wodę toaletowa Celvin Kleina to zakładam ze kupujesz je bo Ci sie podobaja i nie chcesz ,, lepszych". Nie potrafie tez zrozumiec sensu poprawiania czegos co samo w sobie jest bardzo dobre.
Nie chce bawić się w dyskusję odnośnie FM... Prężnie działająca polska firma i tyle
Kompozycje zapachowe czy to Celvin Kleina, Adidasa czy La Costy są produkowane przez niemiecką fabrykę Drom.
W tej samej fabryce zaopatrza się FM, bo zapachy nie są licencjonowane.
A dlaczego miałbym nie dać zarobić polskiej firmie? Warto płacić za perfumy czy za ładne opakowanie i koszty reklamy, które wynoszą ok 40-60% ceny końcowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum