Czy znacie jaki dobry skaner antywirusowy online?
Przeskanowałem kompa mksem i coś tam wykrył i pousuwał... następnie włączyłem Pandę i wykryła mi 50 zainfekowanych plików z tym że nie usuwa ich.
Teraz szukam skanera który wykryje i usunie mi całe badziewie.
Koniecznie skaner online ?
Każdemu polecam http://www.kaspersky.pl/download.html?s=trial a dokładnie KInternetSecurity nigdy się nie zawiodłem, a trial pomoże na początek pousuwać wszystko dokładnie. Z plikami które nie można usunąć poradzi sobie.
Kilka osób nie mogło wyjść z podziwu że mimo skanowania przeróżnymi antywiruchami zawsze wykrywał wiele innych szkodników.
A jeśli chcesz dłużej korzystać z KIS pomoże strona www.kavkiskey.com , tylko żeby na nią wejść trzeba wyłączyć kasperskiego
Edit: Przecinek po linku nie pozwalał go otworzyć. A licencję oczywiście niekoniecznie od razu trzeba kupować.
Ostatnio zmieniony przez zap 2009-03-07, 23:23, w całości zmieniany 1 raz
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-07, 15:57
Niestety miałem zainstalowana wersję trialową Kasperskiego i mi się skończyła. Mam zamiar nabyć fullwypaśną wersję oryginalną ale to jak kaskę odłożę.
Narazie szukam czegoś w zastępstwie.
Sprawdzałem już Mksa, Avasta (darmowej wersji) i nic nie wykryły natomiast Panda wykryła ale nie usunęła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum