Mi chodzi o to, żeby to były systematyczne dojazdy i rano z Sieradza do Wielunia.
Instruktorzy raczej jeżdżą rano do Sieradza żeby pojeździć tam po mieście.
Ale dzięki za sugestię
_________________ "Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne."
No nie wierze że są tacy ludzie którzy z Sieradza do Wielunia do pracy jeżdżą. Mój starszy jeździ z Wielunia do Sieradza i jest ich kilku bo niestety to było miasto wojewódzkie i wyższe funkcje urzędnicze...
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2009-04-20, 18:51
Ja jeżdżę tylko ok 1/4 tej trasy bo z Okalewa (tj. ok. 2 km w bok od Nietuszyny) do Wielunia (na 8.00 do 16.00) ale sam pomysł ciekawy bo mimo, że mam dużo krócej (14 km) to też dojazdy samochodem nieźle drenują kieszeń. Rozkład jazdy PKS niestety jest do bani a chętnie bym skorzystał z komunikacji publicznej przy dojazdach do pracy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum