Wysłany: 2009-04-20, 17:33 Pomoc na trasie pielgrzymki rowerowej
Witajcie kochani forumowicze. Mam troche nietypowa sprawę. Pod koniec miesiąca lipca 2009 roku ruszam w pielgrzymkę rowerowa do Lichenia. Jade z okolic Dąbrowy Górniczej. Wieluń lub jego okolice będą pierwszym przystankiem na tej trasie. Jest to pielgrzymka związana z Licheńskimi Spotkaniami Trzeźwościowymi. W związku z tym poszukuję bezpiecznego miejsca do noclegu. Wystarczy kawałek trawy w przypadku braku opadów na rozbicie namiotu lub kawałek podłogi pod dachem na położenie śpiwora. Gdyby ktoś mógł mi pomóc bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2009-07-18, 21:10
Jacek68, jeśli dalej szukasz mój nr tel 607364633 jest i trawa na namiot i ew dach , może deko kapiący ale zawsze .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2009-07-18, 21:45 Re: Pomoc na trasie pielgrzymki rowerowej
Jacek68 napisał/a:
Pod koniec miesiąca lipca 2009 roku ruszam w pielgrzymkę rowerowa do Lichenia.
Chyba jeszcze nie ruszył , Żałuję że wcześniej się nie odezwałem , czytałem temat z trzy razy .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
maaciej76, no fakt... przeoczyłem ze zmęczenia...
Marne szanse, że się odezwie, bo ostatni raz logował się 8 maja...
Wysłany: 2009-07-18, 22:27
Jak masz możliwość napisania do niego maila to może skrobnij ?? , ewentualnie mi podaj . No nie wiem , jeszcze pomyśli że nie gościnni jesteśmy .
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum